• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Poster met lijst Matisse

Poster Matisse

Ben je op zoek naar nieuwe woondecoratie of kun je het perfecte cadeau voor je net verhuisde vriendin niet vinden? Neem dan zeker een kijkje naar de collectie met Henri Matisse posters op Topdoek.

Henri Matisse

In de 20ste eeuw waren er veel verschillende invloedrijke schilders, waaronder Henri Matisse. Hij was een man van Franse afkomst en zijn kunstwerken stonden bekend om de frappante kleurgebruik van Matisse.

In zijn eigen tijd was hij niet zo populair en werd hij gezien als een wild beest, maar na zijn dood maakte zijn kunst een enorme doorbraak. Hij had een originele tekenstijl en het gebruik van verschillende kleuren benadrukte zijn tekeningen nog beter.

Toen hij begon met schilderen noemde hij het een soort van hemel die open ging voor hem. Hij kon al zijn creativiteit op de schilderkunst uiten en had eindelijk zijn roeping gevonden. Hij studeerde kunst in Parijs en na een bezoek aan de schilder Russel veranderde zijn eigen schilderstijl volledig. Hij had eindelijk zijn eigen persoonlijke manier om te schilderen gevonden.

Het beroemdste schilderij van Henri Matisse is de dans. Op dit schilderij van Matisse zijn vijf naakte figuren te zien die blijken te dansen. Hij maakt hier gebruik van rood en blauw, tegengestelde kleuren, om de figuren te benadrukken.

Waarom een Henri Matisse poster

Je zult jezelf wel afvragen waarom je voor een poster met een Henri Matisse kunstwerk zou moeten kiezen. De kans is groot dat je nog niet eerder van hem hebt gehoord. Hij is niet zo beroemd als Picasso of Van Gogh ondanks zijn prachtige meesterwerken.

Matisse posters hebben allemaal een unieke uitstraling met allemaal hun eigen boodschap. Iedereen kan wat anders zien in de schilderijen en allen hebben hun verhaal achter de verf. Het is niet een poster die je vaak zult tegenkomen en daarom is hij juist nog leuker om in huis te hebben!

Een poster van Henri Matisse is ook heel leuk om cadeau te geven. Door de unieke uitstraling die wordt benadrukt door de hoge kwaliteit van de poster en de zwarte lijst eromheen, ben je er zeker van dat niemand anders dit zal geven!

Kunst in de woonkamer

Een woonkamer is de belangrijkste ruimte van het huis. Hier ontvang je anderen en zij zullen kijken naar het interieur dat jij hebt uitgekozen. Je kunt kiezen om kunst in je woonkamer op te hangen. Dit zorgt voor een klassiek en luxe uitstraling, eentje die gasten nog nooit eerder hebben gezien.

Een poster van Matisse is een goed voorbeeld van kunst in de woonkamer. Door het ophangen van deze poster maak je een uniek beeld. De aandacht van je gasten zal meteen worden getrokken door deze kleurrijke poster en zal ook interesse wekken.

De dominante kleuren zorgen ervoor dat de Henri Matisse poster een gewaagde accessoire is voor in de woonkamer. Je moet ervoor zorgen dat de kleuren niet botsen met andere meubels in je interieur. Een Matisse poster zorgt zelf al voor veel diepte in de ruimte, je hoeft dus niet meer muurdecoraties te zoeken.

Kleuren met zwart-wit

Niemand wil dat de decoraties met elkaar gaan botsen vanwege hun kleuren. De kleurtheorie is erg belangrijk hierin, voordat je helemaal opnieuw moet beginnen met het inrichten van je kamer. Het is bijvoorbeeld niet slim om bij een knalroze muur rode posters op te hangen.

Bij het kopen van een Henri Matisse poster moet je dus opletten waar je hem ophangt. Door de dominante kleuren die hij gebruikt, zal het zeker vaak voorkomen dat het niet overal bij past. Je kunt ervoor kiezen om hem te combineren met andere posters, maar bedenk hoe je dit gaat doen voordat je ze koopt.

Er zijn ook Matisse posters die meer neutraal zijn. Deze passen bijna in elk interieur en het inrichten van een kamer met deze posters zal geen probleem zijn. Er is altijd wel een afbeelding die bij jouw kamer past dankzij onze collectie.

Matisse in het kantoor

Het kantoor is de plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Werken is niet altijd iets waar je met een glimlach aan denkt. Je kunt het makkelijker voor jezelf maken door het kantoor in te richten met leuke woondecoratie. Hierdoor wordt het werken toch nog wat leuker!

Het decoreren van het kantoor kan je bijvoorbeeld doen met een Matisse poster. Naast al dat serieuze werken kan je altijd even kijken naar het mooie kunstwerk van de Franse schilder. Het kan ook zorgen voor een beetje rust in je hoofd.

De sfeer van de kantoorkamer wordt volledig bepaald door de decoratie die jij kiest. Als je een poster van Henri Matisse kiest, moet je daarna ook beslissen welke jouw voorkeur heeft. Een poster met neutrale kleuren zorgt voor rust in de ruimte, terwijl een poster met veel kleur voor meer diepte zorgt.

Product informatie

Onze afbeeldingen bij Topdoek zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit. Dit brengt de afbeeldingen van de poster tot hun waarde en geeft een mooier beeld. De lijst om de poster zelf is een bescherming voor de poster en zorgt voor een luxere uitstraling waardoor het leuk staat in elke kamer.

De Henri Matisse poster heeft verschillende maten waar je de keuze uit kunt maken. Hierdoor kan je controleren of er genoeg ruimte is voor een fantastische poster! Het formaat heeft veel invloed op het beeld van jouw kamer. Wees alert wanneer je de maat kiest!

De kleinste formaat poster die je kunt kiezen is die van 20 bij 30 cm. Als je meer van grote posters houdt, wees gerust. Onze grootste poster is namelijk 80 bij 120 cm.

De inrichting van een kamer is helemaal in jouw handen, jij maakt de keuzes voor de belangrijkste onderdelen. Als een poster van Henri Matisse met lijst toch niet jouw voorkeur heeft, bekijk dan zeker onze andere posters! Topdoek heeft verschillende collecties waar je uit kunt kiezen en er zal vast eentje voor jou bijzitten.

Heb je de perfecte poster gevonden voor jouw kamer? Twijfel dan niet langer en bestel hem nu!

Heb je nog problemen die je niet zelf kunt oplossen? Op onze site is een pagina met de meest gestelde vragen. Als jouw antwoord op je vraag of probleem daar niet tussen staat, neem dan contact op met onze klantenservice.