• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Poster met lijst Jungle

Jungle Poster met Lijst bestellen

Posters, zoveel verschillende keuzes en zoveel verschillende onderwerpen. Een jungle poster is leuk, maar welke ga je dan kiezen? Kies je voor een Ernst Haeckel poster of toch voor een jungle poster met een tijger? Wij bij Topdoek hebben de perfecte jungle wanddecoratie die jij zoekt om op te hangen!

De jungle heeft zoveel bijzondere eigenschappen. De hoge kwaliteit van de jungle poster van Topdoek zorgt ervoor dat deze goed worden vastgelegd en dat ze tot hun waarde komen. De lijst om de poster zorgt voor een opgeruimde look waardoor het kan worden gecombineerd met elk interieur.

Jungle poster in de kinderkamer

Bij het inrichten van een kinderkamer kan je voor zoveel keuzes gaan. Als je kind gek is van de natuur, is een jungle poster de perfecte wanddecoratie voor hem! Door te kiezen voor een jungle print breng jij de interesse van je kind over naar zijn kamer en wordt het gelijk gezelliger.

Topdoek heeft verschillende variaties voor jou om uit te kiezen. Zo zit jouw creativiteit nooit vast aan bepaalde grenzen en kan jij je droom kinderkamer inrichten. Het is ook leuk om de jungle poster met dieren op te hangen in de woonkamer of werkkamer. Dit zorgt voor nog meer sfeer in jouw eigen ruimtes.

Een dieren poster kan je heel leuk combineren in je eigen huis met een jungle poster. Je kunt kiezen om de wilde dieren naast een jungle poster te hangen op een speelse manier. Tover je huis om in een oerwoud en ga op safari door jouw interieur!

Oerwoud in de kamer brengen

In Nederland is er geen sprake van een groot oerwoud, de bossen zijn hier niet groot genoeg voor. Het allergrootste oerwoud op aarde is het Amazone gebied. Op deze plekken komen duizenden soorten dieren en planten voor, zelfs soorten die wij nog niet kennen.

Dit is allemaal hartstikke interessant, maar je moet toch nog een behoorlijke reis maken voordat je bij een oerwoud komt. Gelukkig heeft Topdoek de oplossing voor jou! Breng dit prachtige natuurgebied in huis met een oerwoud poster.

Een oerwoud poster staat leuk in een kleurrijk interieur, maar past ook bij een modern zwart-witte inrichting. Doordat deze jungle muur poster uit hoge kwaliteit bestaat, voelt het net alsof je echt even in de grote bossen staat.

Jungle in de babykamer

De babykamer is een goede plek voor een grote jungle poster. Het neemt een grote ruimte in beslag, maar geeft ook gelijk de groene sfeer in de slaapkamer. Je kan het heel leuk combineren met andere wanddecoraties.

Je kind zit al vanaf de geboorte met de neus in de natuur als je een jungle poster in de babykamer besluit op te hangen. Hierdoor groeit hun interesse op jonge leeftijd en zal deze interesse in de jungle alleen maar blijven ontwikkelen.

Een jungle poster op de muur zorgt een fascinerend beeld in de kinderkamer en is ideaal om de lege plekken te vullen. Het hoeft niet gebaseerd te zijn op jouw kind zijn interesses, het kan ook gewoon een leuke opvulling zijn. Een vleugje natuur staat leuk in elke kinderkamer.

De natuur in modern interieur

Onze jungle posters zijn ook leuk om op te hangen in een zwart-wit ingerichte kamer. Je kunt ervoor kiezen om een kleurrijke wanddecoratie te kiezen. Dit zorgt voor dat kleine beetje kleur wat het huis gelijk wat vrolijker maakt.

Als je ervoor kiest om toch het thema te behouden, hebben wij ook jungle posters in zwart-wit. Deze passen bij het kleurenschema, maar door de illustraties voegen ze toch wat extra toe aan de inrichting. Het behoudt de moderne sfeer en brengt de natuur toch wat dichterbij in huis.

Wees niet bang om een avontuurlijk huis te ontwerpen met deze jungle muur decoraties. Onze poster staat op elke manier leuk in het huis. Door de vele keuze in onze collectie kan je kiezen voor allerlei verschillende combinaties, waar je eerst nooit aan had gedacht!

Jungle poster als cadeau

Jungle posters zijn ook heel erg leuk om te geven als cadeau! De verschillende soorten posters zijn allemaal zo leuk dat iedereen die wel zou willen ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan de oerwoud poster met de toekan of een grote jungle poster. Het is een verrassend cadeau waarbij je nooit fout mee kan gaan.

Formaten van de poster

Zodat iedereen een geweldige jungle poster kan kopen, is het belangrijk dat deze wordt geleverd in verschillende formaten. Het kleinste formaat is 20 bij 30 cm en de allergrootste is 80 bij 120 cm. Je kunt je dus wel voorstellen dat er een formaat voor elk is!

De grootte van een poster heeft veel invloed op het beeld dat de kamer krijgt. Als je kiest voor grote poster met lijst hoef je niet meer te zoeken voor andere muurdecoratie. De muur is al gevuld en het zorgt voor een rustig en klassiek effect van de poster.

Kleinere posters kan je juist combineren met andere muur decoraties. Je kunt ervoor kiezen om verschillende posters te combineren met elkaar en dit zorgt voor een speels effect. Dit is vooral leuk in de kinderkamer als je geen keuze kan maken tussen verschillende soorten posters. Alles is mogelijk met de keuzes die je hebt!

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een eigen foto in lijst perfect voor jou! Je kunt ook kiezen voor een fotolijst met template, hier heb je de keuze uit 24 verschillende stijlen. Deze zijn geheel aanpasbaar, hierdoor kun je altijd een fotolijst ontwerpen die bij jouw interieur past!