• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,75
Foto op canvas
94% Korting
Al vanaf € 1,75
Topgarantie
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Ophangsysteem zonder boorgaten mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
Bestel nu je canvas met 94% korting

Test canvas foto

Goed nieuws! Na een test canvas foto is Topdoek de nummer één op het gebied van een persoonlijke foto op canvas. Je uploadt hier eenvoudig een eigen foto, waarna deze haarscherp op een hoogwaardig kwaliteit canvas doek wordt geprint. Voor een foto op canvas doeken van groot tot klein ben je hier op het juiste webadres. Kies en upload een foto en bestel jouw persoonlijk canvas foto eenvoudig en voordelig!

De beste kwaliteit canvas

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom je de beste foto op canvas doeken bij Topdoek besteld. Dit ligt aan de specificaties van een canvas foto, maar ook aan onze speerpunten. Zowel het canvas doek als het houten frame waar jouw foto op wordt geprint, is van de allerbeste kwaliteit. Het hout dat wij gebruiken, is standaard voorzien van een PEFC keurmerk. Dit houdt in dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Kort gezegd, goed voor mens en natuur! Het canvas doek, ook wel bekend als print op linnen, is erg geschikt om een foto op af te drukken. Voor het printen van jouw foto op canvas worden de nieuwste printtechnieken en een geurloze inkt gebruikt. Dit, in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van canvas bedrukken, garanderen de haarscherpe foto afdruk en hoge kleurintensiteit van de foto. Bovendien is jouw foto afdruk UV-bestendig, waardoor deze niet zal verkleuren en jij bent verzekerd van een lange levensduur. Welke foto er op canvas wordt geprint, bepaal jij. Upload de gewenste foto vanaf een computer, smartphone of social media account in onze besteltool. Kies bijvoorbeeld voor een zelfgemaakte vakantiefoto, afbeelding van de natuur of portretfoto van jouw kind(eren). Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een foto van het internet te uploaden of zelf een creatie te ontwerpen in een grafisch programma. Topdoek.nl is niet onze enige webshop waar je voor een lage prijs een kwalitatief hoogwaardig product kunt ontwerpen en bestellen. Zo heeft Topdoek nog drie zusterbedrijven die allen zijn gespecialiseerd in het bedrukken van een eigen fotoproduct. Hieronder zullen wij per zusterbedrijf opnoemen waarom zij op hun gebied de nummer één van Nederland zijn.

De goedkoopste foto op hout vind je bij FotoOpHoutStunter

Een goedkope wanddecoratie met een stoere en robuuste uitstraling is de perfecte omschrijving van een foto op hout van FotoOpHoutStunter. Je ontwerpt hier een persoonlijke houten wanddecoratie van klein tot xxl. Het hout dat wij gebruiken is duurzaam FSC- of PEFC gekeurd en dus milieuvriendelijk. Het leuke aan jouw eigen foto op hout is dat je hem zowel voor binnen als buiten kunt bestellen. De houten wanddecoratie voor binnengebruik is verkrijgbaar op een houtplaat van multiplex of houten planken die aan de achterkant aan elkaar worden bevestigd met dwarslatten. De decoratie voor buiten bestaat ook uit houten planken waar een kier tussen zichtbaar is. Hout is een natuurproduct met een robuuste, warme uitstraling en een opvallende structuur met noesten en nerven. Om de houtstructuur niet zo opvallend zichtbaar te laten zijn, kun je kiezen voor een whitewashbehandeling van jouw hout met foto. Als je voor deze optie kiest, komt er een witte laag op het hout en onder jouw foto die de houtstructuur minder zichtbaar maakt en er tegelijkertijd voor zorgt dat de witte kleuren in jouw foto ook op het hout wit zijn.

AluminiumStunter: stoere foto op aluminium

AluminiumStunter.nl is de goedkoopste aanbieder van een eigen foto op aluminium. Het aluminium dat wordt gebruikt, wordt ook wel aluminium dibond genoemd. Dibond is als het ware een sandwichpaneel met aluminium buitenkanten. Net als hout is ook een foto op dibond voor binnen en buiten te verkrijgen. Decoreer dus jouw woonkamer of tuin met een gepersonaliseerde aluminium decoratie. Aluminium is een ruw materiaal met een stoere uitstraling. Om deze uitstraling ook na de bedrukking met jouw foto zichtbaar te laten zijn, raden wij een foto op geborsteld aluminium aan. Voor een decoratie zonder overheersende aluminium structuur is een foto aluminium met witte toplaag erg geschikt. Welke variant heeft jouw voorkeur?

Unieke tuindecoraties van GoedkoopTuindoek

Dé tuindoek stunter, zowel op het gebied van prijs en kwaliteit, van Nederland is toch wel GoedkoopTuindoek. Via deze website bestel je voor de laagste prijzen een foto op tuinposter in diverse formaten. Voor de bedrukking van een tuinposter foto wordt een UV-bestendige inkt gebruikt. Het tuindoek zelf is gemaakt van weerbestendig materiaal. Zo kun je jouw tuindoek met foto het hele jaar laten hangen. Een groot onderdeel van het personalisatie proces van een tuindoek is het kiezen van een ophangsysteem. Je kiest voor een tuindoek op PEFC gekeurd houten frame of een los doek, eventueel met ringen of geheel aluminium frame.

De beste foto op canvas ontwerpen en bestellen

Alle hierboven genoemde zusterbedrijven van Topdoek zijn de beste op hun vakgebied. Daarnaast profiteer je op iedere website ook van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Na het plaatsen van jouw bestelling hoef je bovendien niet lang te wachten op de levering. Eén van onze speerpunten is een snelle verzending. Bestel je nog vandaag? Houd dan jouw brievenbus en mail goed in de gaten, want voordat je het weet, staat de postbode al voor de deur. Naast de beste foto op canvas vind je op Topdoek ook diverse andere materialen om een foto naar jouw wens op af te drukken. Bestel echter eerst jouw beste test canvas foto en ervaar zelf onze voordelen!