• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Naambordje plexiglas

Wil je jouw huis een unieke uitstraling geven? Waarom ontwerp je dan geen eigen naambordje plexiglas? Ieder huis is verplicht een huisnummer te hebben. Dit kan een standaard plaatje met nummer zijn, maar met een naambordje voordeur van plexiglas kun je de jouwe laten opvallen tussen de rest.

Dit komt door de unieke opdruk die je zelf kunt ontwerpen, maar ook zeker door het materiaal waar de glazen naamborden van worden gemaakt.

Wat is een naambordje plexiglas?

Het huisnummerbord van plexiglas is een exclusief product dat je naar jouw eigen wensen bestelt. Zo heb je voor het glazen naamplaat voordeur twee opties. Je kunt ten eerste witte naamborden plexiglas kiezen. Door een zogenoemde blockout is dit naambordje van glas niet doorzichtig.

Je kunt ook kiezen voor een transparant naambord glas. Het grote verschil ten opzichte van het witte plexiglas is dat het licht wel door dit plexiglas schijnt. Dit geeft een mooi effect aan jouw plexiglas naambord.

Beide soorten naambordjes van glas zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en uiteenlopende formaten. Bovendien vind je op onze website ook allerlei templates die je kunt gebruiken voor het ontwerpen van het perfecte naambordje. Kortom, wat voor plexi naambord jij ook wilt, bij Topdoek ontwerp je zelf een variant die aan al jouw wensen voldoet.

De pluspunten van een huisnummerbord van plexiglas

Een naambordje voordeur vind je bij Topdoek in vele varianten. Iedere variant brengt een eigen uitstraling met zich mee. Misschien vraag je je daarom af waarom je voor een naambordje voordeur van glas zou moeten kiezen? Hier kunnen we meerdere redenen voor noemen.

Plexiglas heeft verschillende voordelen, waardoor het het ideale materiaal voor jouw voordeurbord is. Een plexiglas naambordje voordeur is een uitstekende manier om de uitstraling van jouw huis te verbeteren. Plexiglas is een sterk materiaal dat eruit ziet als glas, maar veel steviger is. Doordat plexiglas een lange tijd meegaat, is het duurzamer en weerbestendiger.

Bovendien is het ook heel gemakkelijk schoon te houden. Een naambordje van plexiglas geeft jouw voordeur een chique look en laat jouw huisnummerbordje extra opvallen.

Een naambordje voordeur van plexiglas voor iedere deur

Veel mensen denken niet aan hun voordeur als ze aan een mooi uitzicht denken, maar het is eigenlijk één van de belangrijkste kenmerken van jouw huis. De voordeur is namelijk het eerste wat gasten zien als zij op bezoek komen. Bovendien helpt een naambordje van glas de bezorgers als ze jouw pakketje komen leveren. Een plexiglas naambord is geschikt voor meerdere doeleinden, zoals:

Een glazen naamplaat aan de voordeur om aan iedereen duidelijk te maken wie er in het huis woont. Dit is handig voor gasten en postbodes. Ook voor bedrijven zijn glazen naamborden een uitkomst. Een naambord plexiglas met logo van jouw bedrijf zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijfsgebouw. Zo weten klanten direct met wie ze te maken hebben.

De soorten naamborden van plexiglas

Wij maken twee soorten naambordjes van glas. Beide varianten zijn van dezelfde, zeer goede kwaliteit die je al tegen een scherpe prijs in huis haalt. Het grote verschil zit echter in de mate van transparantie van het huisnummerbord van plexiglas Je hebt de keuze uit:

  • Een naambordje doorzichtig plexiglas; zoals de naam van dit product zal doen vermoeden, is een doorzichtig plexiglas naamplaat transparant. Je kunt door het glas heen kijken en ook het licht schijnt door het glas heen. Kortom, een doorzichtige naamplaat van plexiglas heeft de uitstraling die we van glas kennen. Dit is een reden dat deze variant ook wel een plexiglas naambord blanco wordt genoemd.
  • Wit plexiglas; deze variant naambord heeft de luxe uitstraling dat we van plexiglas zijn gewend, maar is door een zogenoemde blockout niet licht doorlatend. Dit maakt de plexiglas naamborden voor bedrijven of woningen erg goed leesbaar.

Ben je benieuwd hoe een naambordje wit plexiglas er precies uitziet of wil je meer informatie over wat een blockout nu precies is? Ga dan snel naar deze pagina over een naambordje van wit plexiglas waar alle eigenschappen van dit product op een rijtje worden gezet.

Zelf een naambord van glas maken

Als het gaat om het ontwerpen van jouw eigen naambord huis van plexiglas biedt Topdoek tal van opties. Zoals hierboven is genoemd, heb je de keuze uit twee soorten plexiglas van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kun je de vorm, de grootte en zelfs het ontwerp van jouw huis- of bedrijfsnaambord van plexiglas kiezen.

Vorm: Het eerste dat je moet beslissen, is de vorm van je bord. Wil je iets rechthoekigs, ronds, organisch (alleen wit plexiglas) of vierkant? Elke optie heeft zijn eigen unieke uitstraling, dus het is belangrijk om de vorm te kiezen die het beste bij jouw stijl past. Een rechthoek, cirkel en vierkant zijn bekende vormen waar je vast en zeker een beeld bij hebt. De organische vorm naambord is daarentegen moeilijk te omschrijven. Het is een vorm die niet perfect en strak rond is. Dit geeft een speels uiterlijk. Deze variant is alleen beschikbaar voor wit plexiglas.

Grootte: De volgende stap is het overwegen van de grootte. Je kunt een naambord van plexiglas maken in verschillende maten, van klein tot groot. Het is belangrijk om een formaat te kiezen dat in verhouding staat met de ruimte die je op de muur hebt. Een te kleine glazen naamplaat bij de voordeur valt niet op, terwijl een te groot huisnummerbord er misplaatst uit kan zien.

Ontwerp: Ten slotte heb je de optie om een ontwerp te kiezen. Kies je voor een naambord plexiglas met enkel jouw huisnummer, ga je voor jouw familienaam of kies je voor een combinatie van beide? Als je een plexiglas naambord voor een bedrijf ontwerpt, zou je ook het bedrijfslogo op het plexiglas kunnen laten printen.

Naast de twee varianten plexiglas en het standaard aluminium kun je jouw naambordje ook van andere materialen laten maken. Zo heb je de optie om een stoer naambordje RVS look te ontwerpen. Het glas en RVS zijn slechts enkele voorbeelden. We raden je zeker aan om alle opties eens rustig te bekijken, zodat je de beste keuze kunt maken!

Het bestelproces van de glazen naamborden

Het bestellen van de naambordjes van glas is een heel eenvoudig proces. Op het moment dat je voor ogen hebt hoe jouw naambord bedrijf op plexiglas of naambord huis van plexiglas eruit moet zien, kun je het bestelproces starten.

Tijdens het bestellen van jouw naambord kies je eerst het type plexiglas. Vervolgens bepaal je de vorm en het formaat om deze vervolgens met een opdruk naar keuze te laten bedrukken. Onze naamborden kun je laten bedrukken met een foto, tekst of logo. De laatste stap is het invullen van jouw persoonlijke gegevens, waarna je de bestelling af kunt ronden.

Zo eenvoudig bestel je bij Topdoek al goedkope naambordjes van plexiglas. Bovendien is een snelle levering gegarandeerd. Neem vandaag nog een kijkje bij het witte en doorzichtige plexiglas om vervolgens jouw keuze te maken. Wacht daarna niet langer, maar bestel direct jouw naambordje plexiglas!