• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Inductie beschermer Lederlook

Wil je liever iets persoonlijkers?

Inductie beschermer Leer bestellen

Leer wordt al vele eeuwen gezien als een luxe product. Dankzij Topdoek kun je jouw inductieplaat voordelig afdekken met een inductie beschermer met afbeelding van de mooiste soorten leer.

Een inductie beschermer is super handig

De inductiekookplaat is bezig met een opmars. Steeds meer mensen koken niet langer op gas, maar maken gebruik van een inductiekookplaat. Er zitten veel voordelen aan het koken op inductie. Zo is een stuk goedkoper vergeleken met koken op gas. Ook is het een stuk veiliger. Dit komt doordat je niet te maken hebt met open vuur en de inductieplaat snel afkoelt. Daarnaast is een inductieplaat gemakkelijk schoon te maken. Een doekje over een inductiekookplaat halen is veel minder moeite vergeleken met het schoonmaken van een kookplaat voorzien van gaspitjes. Maar er zitten ook wat nadelen aan een inductiekookplaat. De inductieplaat is namelijk enorm krasgevoelig. Daar komt bij dat veel mensen zo’n zwart vlak in de keuken niet mooi vinden. Gelukkig heeft Topdoek hier de ideale oplossing voor: de inductie beschermer. Dit matje van vinyl voorkomt krassen en maakt je keukenblad in een keer een stuk groter. Ideaal voor iedere keuken met een inductieplaat!

Een inductie beschermer leer heeft een luxe uitstraling

Op dit moment zit je in onze leer collectie. Leer is al ongelooflijk lang een zeer geliefd product. Dit komt met name door de luxe uitstraling. Wil jij jouw keuken voorzien van meer luxe? Dan is een inductie beschermer met leer precies datgene waar je naar op zoek bent. Alle foto’s in onze collecties zijn gemaakt door professionele fotografen. Hierdoor weet je zeker dat de inductie beschermer met dierenhuid van uitermate hoge kwaliteit gaat zijn. Een inductieplaat beschermer met leer past goed in luxe keukens, maar net zo goed in meer huiselijke keukens. Dankzij de inductieplaat beschermer met dierenhuid is de inductiekookplaat mooi afgeschermd. Dit kan ieder huis met een inductieplaat gebruiken!

Een inductie beschermer met leer bestellen is niet moeilijk

Een inductie beschermer met leer bestellen doe je dankzij onze besteltool in enkele klikken. In de besteltool kan je het gewenste formaat aangeven. Ook kan je jouw favoriete bezorgmethode kiezen. Binnen enkele dagen kan je dan genieten van een inductie beschermer met leer op je keukenblad. Bestel vandaag nog jouw favoriete soort leer op een inductie beschermer!