• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Buiten canvas
Al vanaf € 16,95
Buiten canvas
Al vanaf € 16,95
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
  • UV- en weerbestendig!
Bestel nu je Tuinposter!

Tuincanvas

Een buiten canvas is een ontzettend leuke manier om jouw tuin te decoreren. Je kunt je tuin op allerlei verschillende manieren decoreren, maar met een persoonlijke foto op tuincanvas heb je toch wel iets bijzonders! Bij TopDoek.nl kun je je eigen foto af laten drukken op een schilderij voor buiten, wat zorgt voor dé ideale eyecatcher in jouw tuin, hoe leuk is dat! Ben jij enthousiast? Lees dan gauw verder!

Jouw eigen buiten canvas ontwerpen

Wanneer jij gebruik gaat maken van een buiten canvas, zorg je natuurlijk voor een echte boost van jouw tuin! Je kent het namelijk vast wel, je overkapping, tuinhuisje, serre heeft een ietwat saaie inrichting, dan is het canvas voor buiten dé ideale manier om je tuin te decoreren! En wat het schilderij voor buiten helemaal leuk maakt, is dat je niet het ontwerp van een ander hoeft te gebruiken, maar dat jij bepaald hoe de foto voor buiten eruit komt te zien. Kies je misschien voor een warme familiefoto of vakantiefoto of heb je toch liever een foto van bijvoorbeeld een legendarische zanger(es). Met een foto tuinposter kan jij bij TopDoek.nl alle kanten op! Niet alleen deze opties zullen erg mooi staan op het canvas buiten, ook bijvoorbeeld een mooi dier zoals een leeuw of een havik, indrukwekkende landschappen, toffe steden die je hebt bezocht of andere mooie natuurfoto’s zullen uitmuntend staan in jouw tuin! Verder zou je kunnen letten op de kleurcombinatie van de foto en de achtergrond, hierdoor creëer je de mooiste effecten, maar dit ligt natuurlijk volledig in jouw handen!

Tuinposter

Tuinposter eigen foto met uitstekende kwaliteit

Een mooie decoratie voor in je tuin is een canvas buiten. Maar dan is het natuurlijk wel van belang dat je de uitstekende kwaliteit beschikbaar hebt, je tuincanvas moet namelijk alle weersomstandigheden kunnen overleven. Bij TopDoek.nl is dit mogelijk! Het foto op canvas voor buiten is namelijk speciaal gemaakt om alle weersomstandigheden te kunnen overleven. Zo kan de poster voor buiten tegen harde wind, stortbuien, felle zon etc. Jouw foto wordt namelijk met een UV-print op het doek gedrukt wat er tot resulteert dat het niet door de zon zal vervagen. Een foto op canvas voor buiten wordt ook wel een tuinposter of tuincanvas genoemd. Tuinposters worden van hetzelfde materiaal gemaakt als een canvas doek voor buiten. Een canvasdoek wordt alleen op een frame gespannen en een tuinposter kan op allerlei verschillende manieren worden afgewerkt. Zo kun je je foto dus ook op verschillende manieren ophangen! tot slot is de foto voor buiten een prachtige aanvulling voor je tuin, je zit hierdoor namelijk niet alleen met een lekker warm gevoel binnen, maar het voelt ook nog eens beter wanneer je buiten zit! Waar wacht je dus nog op, decoreer snel jouw tuin met het canvas buiten! Een foto op doek voor buiten kan je voor een voordelige prijs bij TopDoek.nl bestellen. Hieronder vertellen wij aan jou hoe je een canvas buitenschilderij bij ons kan bestellen.

Jouw eigen buiten canvas bestellen

Wanneer jij enthousiast bent geworden over het buiten canvas en zelf ook één of meer in huis wilt halen, kun je gebruik maken van onze handige besteltool. Hierbij upload je eerst de gewenste foto die jij op je foto voor buiten wilt hebben. Dit kan van alles zijn, kies je voor een foto van je huisdier of een wild dier, of heb je toch liever een mooi landschap of ander soort natuurfoto op je canvas buiten, het is aan jou! Wanneer je dit hebt gedaan selecteer je het gewenste formaat van je canvas voor buiten. Verder is er de mogelijkheid om je foto te bewerken. Zo zou je kunnen kiezen om een filter over de foto heen te gooien. De filters die wij beschikbaar hebben is een zwart-wit filter en een sepia filter. Hierbij is het misschien ook erg tof om naar de kleurcombinaties te kijken, hierdoor creëer je namelijk de allermooiste effecten en zal jij jouw tuin nog mooier decoreren! Hierna volgt een voorbeeld van hoe jouw canvas tuinposter er ongeveer uit komt te zien, hierdoor loop je niet tegen eventuele verrassingen aan. Om helemaal geen spijt te krijgen van je buiten foto, kun je gebruik maken van een fotocontrole. De fotocontrole houdt in dat er door één van de experts van TopDoek.nl gaat kijken naar de kwaliteit van de foto. Wanneer hij denkt dat de foto nog niet optimaal is en dus nog beter zou kunnen, wordt er contact met je opgenomen. Hierdoor ben je verzekerd van een uitmuntend resultaat en zal het woord spijt verdwijnen uit je woordenboek. Tot slot rond je je bestelling af en zetten wij ons productieteam aan het werk! Waar wacht je dus nog op, bestel nu het canvasdoek buiten en zorg voor een echte eyecatcher in jouw tuin! Bij ons wordt je verzekerd van de beste kwaliteit. Naast canvas zijn jouw foto's ook te bestellen op andere producten. Bestellen is vandaag nog mogelijk op TopDoek.nl!