• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas voor buiten

Foto op canvas voor buiten

Een foto op canvas voor buiten is een ontzettend leuke manier om jouw tuin te decoreren. Jouw tuin aankleden kan op verschillende manieren, maar een persoonlijke foto is een hele leuke optie. Bij TopDoek.nl kun je jouw eigen foto af laten drukken op een canvasdoek voor buiten. Dit wordt ook wel een tuinposter genoemd. Tuinposters worden namelijk gemaakt van hetzelfde materiaal als canvasdoeken en zijn bestand tegen alle soorten weersomstandigheden! Je bestelt een foto op canvas voor buiten al vanaf € 9,95.

Wat is een foto op canvas voor buiten?

Een mooie decoratie voor in je tuin is een foto op canvas voor buiten. Je wilt dan natuurlijk wel een doek van goede kwaliteit, zodat het alle weersomstandigheden kan overleven. Bij TopDoek.nl maken we de doeken van de beste kwaliteit, en zijn ze erg stevig. De doeken kunnen prima tegen harde wind, stortbuien en felle zon. Jouw foto wordt met een UV-print op het doek gedrukt. Deze print is bestand tegen UV-stralen en zal daardoor niet vervagen in de zon.
Een foto op canvas voor buiten wordt ook wel een tuinposter genoemd. Tuinposters worden van hetzelfde materiaal gemaakt als canvasdoeken voor buiten. Een canvasdoek wordt op een frame gespannen en een tuinposter kan op verschillende manieren afgewerkt en worden opgehangen. 

Een foto op canvas voor buiten bestellen

Heb je jouw favoriete foto uitgekozen voor op het canvasdoek voor buiten? Dan kun je gaan bestellen, wat bij ons erg gemakkelijk gaat! Allereerst selecteer je de tuinposter en vervolgens upload je de foto van jouw keuze. Nu kun je het formaat en de afwerking selecteren. Eventueel kun je nog gratis tekst toevoegen aan jouw foto of hem omzetten naar zwart-wit of sepia tinten. Voor een kleine meerprijs kan een collage, pop-art of kleuraccent gemaakt worden van jouw foto. Je bestelt een foto op tuinposter al vanaf € 9,95. De verzendkosten bedragen hierbij € 5,95. Heb je besteld? Dan wordt jouw tuinposter binnen drie tot vijf werkdagen verstuurd.

Direct bestellen