• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Buiten canvas
85% Korting
Al vanaf € 8,95
Buiten canvas
85% Korting
Al vanaf € 8,95
Topgarantie
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
  • UV- en weerbestendig!
Bestel nu je Tuinposter met 85% korting

Tuincanvas

Een foto op buiten canvas is een ontzettend leuke manier om jouw tuin te decoreren. Jouw tuin aankleden kan op verschillende manieren, maar een persoonlijke foto voor buiten is een hele leuke optie. Bij TopDoek.nl kun je jouw eigen foto af laten drukken op een fotodoek voor buiten. Dit wordt ook wel een tuinposter genoemd. Tuinposters worden namelijk gemaakt van hetzelfde materiaal als canvasdoeken en zijn bestand tegen alle soorten weersomstandigheden! Je bestelt een foto op canvas buiten al vanaf € 8,95. Een foto op canvas buiten ophangen kan van elke tuin een waar kunstwerk maken.

Canvas voor buiten

Een mooie decoratie voor in je tuin is een canvas buiten. Je wilt dan natuurlijk wel de beste kwaliteit hebben, zodat het tuincanvas alle weersomstandigheden kan overleven. Bij TopDoek.nl maken we de doeken van de beste kwaliteit en zijn ze erg stevig. Het tuin canvas kan prima tegen harde wind, stortbuien en felle zon. Jouw foto wordt met een UV-print op het doek gedrukt. Deze print is bestand tegen UV-stralen en zal daardoor niet vervagen in de zon. Een foto op canvas voor buiten is bovendien een prachtige aanvulling van je tuin, zo kun je de gewenste sfeer niet alleen binnen, maar ook buiten creëren. Een canvas foto voor buiten is dé decoratie voor jouw tuin!

Een foto op canvas voor buiten wordt ook wel een tuinposter of tuincanvas genoemd. Tuinposters worden van hetzelfde materiaal gemaakt als een canvasdoek voor buiten. Een canvasdoek wordt op een frame gespannen en een tuinposter kan op verschillende manieren worden afgewerkt en je kunt op verschillende manieren het foto op doek buiten ophangen.

Tuinposter

Een buitencanvas goedkoop bestellen

Heb je jouw favoriete foto uitgekozen voor op het canvasdoek voor buiten? Dan kun jij je eigen buiten canvas goedkoop gaan bestellen, wat bij ons erg gemakkelijk gaat. Allereerst selecteer je de tuinposter en vervolgens upload je de foto van jouw keuze. Nu kun je het formaat en de afwerking selecteren voor het buitencanvas. Eventueel kun je jouw foto schilderij voor buiten omzetten naar zwart-wit of sepia tinten. Voor een kleine meerprijs kan een collage gemaakt worden van jouw buiten canvas. Een foto afdrukken op canvas voor buiten was nog nooit zo makkelijk! Je bestelt een foto op tuincanvas al vanaf € 8,95. Met onze handige ophangsystemen voor het buitencanvas kan iedereen gemakkelijk een canvas buiten ophangen. Alle bestellingen vanaf € 48,- worden bij ons GRATIS verzonden.