• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Canvas buitenschilderij

Bij TopDoek ben je aan het juiste adres voor al jouw fotoproducten. Al meer dan 10 jaar zijn we gespecialiseerd in eigenlijk alle decoratie voor jouw interieur. Zo is onze foto doek al jaren een geliefd product. Maar op onze website kan je ook producten vinden voor de inrichting van jouw tuin. Met bijvoorbeeld de foto op tuindoek kun je jouw tuin een persoonlijke touch geven. Hiernaast krijgen we vaak de vraag of onze canvasdoeken ook voor buitengebruik zijn. Het is niet zoals een tuindoek echt bedoeld als buitencanvas, maar onder een afdak kan het uitstekend als canvas buitenschilderij hangen.

Geschikt als buitencanvas?

Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het maken van fotoproducten. We proberen zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten in te spelen en nemen vragen van klanten dan ook erg serieus. Zo krijgen we vaak de vraag of het bestelde foto doek gebruikt kan worden als buitencanvas. Hier geven wij dan vaak het volgende antwoord op: De canvasdoeken zijn in principe gemaakt voor binnen gebruik, maar wanneer een foto doek onder een afdakje wordt gehangen blijft hij zeker een lange tijd goed. Je zou jouw foto op canvas dus kunnen gebruiken als canvas buitenschilderij, maar dan moet hij wel onder een afdakje worden gehangen. We raden ook altijd aan om de foto op tuindoek te bekijken wanneer je op zoek bent naar leuke tuindecoratie.

Foto op tuinposter is de betere optie

De foto op tuindoek is eigenlijk nog veel geschikter voor de decoratie van jouw tuin. Wanneer je bij ons een tuinposter bestelt hoef je je geen zorgen te maken over het minder worden van de kwaliteit van jouw tuindecoratie. Onze tuinposters worden voorzien van een UV-print en zullen hierdoor niet snel verkleuren. Hiernaast heeft het geen frame en hoef je dus niet bang te zijn dat het hout uit gaat zetten als gevolg van weersomstandigheden. Je kunt de tuinposter gewoon ophangen dankzij de handige ophangsystemen. Ben je dus op zoek naar de beste manier om jouw tuin op een persoonlijke manier op te vrolijken? Bij TopDoek ben je aan het juiste adres. Wacht niet langer en bestel jouw tuindecoratie hier!

Buitencanvas bestellen