• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Behangcirkel Marmer

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een behangcirkel met eigen foto perfect voor jou! Neem ook eens een kijkje bij onze kinderkamer collecties!

 

Een luxe marmerlook in ronde vorm

Eén van de bovenstaande behangcirkels marmer is hoe dan ook een aanwinst voor jouw interieur. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het de behangcirkel als het beeld met marmerlook. Een combinatie van deze beide vormt echt een topproduct.

Je bent vast wel bekend met de steensoort marmer. Over het algemeen wordt dit luxe product in keuken of badkamers gebruikt. Bovendien is het erg prijzig. Hier biedt Topdoek echter een oplossing voor. Je kunt op onze website namelijk voor lage prijzen een wanddecoratie met marmerlook ontwerpen. Waar je deze behangcirkel met marmerlook ophangt, bepaal je helemaal zelf. Ook kies je zelf welke marmerlook je op het behang in een ronde vorm wilt laten printen. Je hebt onder meer de keuze uit een behangcirkel met goud marmer, een behangcirkel zwart-wit of een combinatie van beide met een behangcirkel zwart goud.

Het is maar net wat jouw smaak en interieurstijl is, aangezien de keuze voor een bepaald beeld hierop gebaseerd zal zijn. Gelukkig vind je in onze collectie beelden met marmerlooks in alle kleuren van de regenboog. Bovendien bieden we diverse marmer patronen aan. Kortom, er is dus voor ieder interieur en elke smaak een gepaste behangcirkel te vinden. Vind snel de cirkel met marmerlook die jou het meest aanspreekt en bestel deze nog vandaag!

Marmer op behang aan de muur

Op het moment dat je jouw favoriete marmerlook hebt gevonden, kun je in enkele stappen de bestelling plaatsen. Je klikt op het beeld dat je wilt bestellen en selecteert een formaat. Je kunt al kiezen voor variëren formaten van 30 cm tot en met XXL. Nadat je het gewenste formaat hebt geselecteerd, plaats je jouw behangcirkel in de winkelwagen om de bestelling verder af te ronden.

Vanaf dit punt is het aan ons de taak om jouw behangcirkel met marmerlook zo snel mogelijk te maken en te verzenden, zodat je de postbezorger binnenkort al voor jouw deur mag verwachten.

Wat is een behangcirkel?

De door jou gekozen marmerprint wordt op een behangcirkel van 0,2 mm dik stickermateriaal geprint. Dit materiaal is zelfklevend en kan op iedere vlakke ondergrond worden geplakt. Hierbij raden we je wel aan om de muur eerst schoon te maken en goed droog te deppen voor het beste resultaat. Hangt de behangcirkel marmer toch niet helemaal naar wens? Dit is helemaal niet erg, want de cirkel is herpositioneerbaar. Dit houdt in dat je jouw behangcirkel zwart en goud marmer zonder problemen van de muur kunt trekken om hem vervolgens opnieuw op te plakken. Kortom, jouw marmerprint op behangcirkel zal altijd naar wens hangen.

De mogelijke marmerlooks

Zoals je hierboven hebt kunnen zien, heb je de keuze uit een ruim aanbod marmerlooks. Dit komt, omdat we voor iedereen een geschikte marmerlook in ons assortiment willen hebben. Iedereen zou namelijk zo'n prachtige decoratie met luxe uitstraling aan de muur moeten hangen. Daarom hebben we al deze mooie beelden, van de behangcirkel goud tot aan de behangcirkel zwart-wit, voor je verzameld.

Al deze beelden van marmerprints zijn van de beste kwaliteit en kunnen haarscherp op jouw behang cirkel worden geprint. De afdruk is zelfs zo scherp dat het net lijkt alsof je echt marmer aan de muur hebt hangen. Wie wil dat nu niet?

Ervaar de kwaliteit van de behangcirkel marmer van Topdoek zelf door een bestelling te plaatsen. Naast de hoge kwaliteit van de cirkel maak je ook kennis met onze snelle verzending en lage prijzen. Met andere woorden, genoeg redenen om jouw favoriete marmerprint op een behangcirkel te bestellen. Bekijk alle beelden nog een keer en bestel nog vandaag een prachtige behangcirkel marmer voor bij jou thuis!