• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposters Doorkijk

Een tuinposter doorkijk is een simpele manier om jouw tuin er groter uit te laten zien zonder hem helemaal te moeten verbouwen. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw favoriete afbeelding uit onze collectie met doorkijkjes te kiezen!

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Het effect van een tuinposter met doorkijk

Een tuinposter doorkijkjes is in andere woorden een doek voor de tuin met een print van een vergezicht. De stenen poort of het raamkozijn dat deze vergezichten omringt, zorgt eigenlijk voor gezichtsbedrog. Na het ophangen van een doorkijk doek voor de tuin lijkt jouw achtertuin ineens veel ruimer. Laat de buitenwereld dichterbij en jouw tuin groter lijken door er simpelweg een doorkijk tuinposter aan de schutting te hangen.

De uitgebreide collectie biedt jou mogelijkheden

De beelden voor een doorkijkjes tuinposter bieden je de mogelijkheid om een rustige sfeer te scheppen of juist voor een opwindend uitzicht te zorgen. Met de juiste doorkijk poster voor de tuin kun je jouw tuin op een tropisch paradijs of een geheim strand laten lijken. Je zou het zelfs kunnen laten lijken alsof je een raam met fraai uitzicht in jouw schutting of buitenmuur hebt laten zetten door te kiezen voor een tuinposter doorkijk raam. Wat voor vergezicht zou jij wel in de achtertuin willen hangen?

Een doorkijk tuinposter aan de schutting of deur hangen

Je kunt een doorzichtige tuinposter gemakkelijk aan een hek, schutting of deur bevestigen met behulp van één van de mogelijke ophangsystemen. Tijdens het bestellen, kies jij het systeem dat het meest geschikt is voor de locatie waar je jouw tuindoek met doorkijk wilt ophangen. De systemen variëren van een tuindoek met frame tot een doek met ringen.

Print een eigen afbeelding op een poster voor de tuin

Behalve de beelden die we in onze collectie hebben verzameld, heb je ook de mogelijkheid om je eigen beeld op een tuinposter te drukken. Door deze mogelijkheden kun je er zeker van zijn dat het uiterlijk van jouw tuin precies zo is als jij het wilt hebben. Elke soort foto is op de buitenposter te printen. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jouw kind(eren) laten afdrukken of een mooie collage van familiefoto's maken. Deze collage zou je ook in unieke vormen als een hexagon of ruitje kunnen ontwerpen.

Creëer ook een optische illusie in jouw tuin door een doorkijk tuinposter aan de schutting, muur of tuindeur te hangen!