• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • Standaard verzending 3 werkdagen, SPOED binnen 1 werkdag!

Een moment geduld aub..

Zwart-wit foto op canvas

Zwart wit foto op canvas

Een zwart-wit foto op canvas is een leuke variatie van een kleurenfoto. Tegenwoordig is er genoeg keuze uit filters voor foto’s, maar een zwart-wit filter heeft een tijdloos karakter. Een zwart-wit foto op canvas past ook in veel interieurs, vanwege de kleur en materiaalsoort. In onze besteltool kun je gratis jouw foto omzetten naar zwart-wit tinten.

Een zwart-wit foto op canvas maken
foto op canvas origineelfoto op canvas in zwart wit

Wil je graag een foto aan de muur hangen, maar wil je graag dat het een neutrale uitstraling heeft en in elk interieur past? Dan is canvas het ideale materiaal, want het past in elk interieur. Een zwart-wit foto is dan ook erg geschikt, door de neutrale kleuren. Op deze manier matcht de foto zeker met je interieur. Een zwart-wit foto op canvas is dan ook erg geschikt om als cadeau aan iemand te geven.Heb je een mooie foto die je graag op canvas af wilt laten drukken in zwart-wit tinten? Dan kun je dit erg makkelijk doen, want het kan gewoon in onze besteltool. Op deze manier behoud je de kwaliteit van je foto en krijg je direct een preview te zien van jouw foto.

Een zwart-wit foto op canvas bestellen

Het bestellen van een zwart-wit foto op canvas gaat erg gemakkelijk. In onze besteltool kun je namelijk zelf jouw foto bewerken. Allereerst upload je jouw favoriete foto en kies je de gewenste uitsnede, het formaat en de framedikte. Vervolgens kun je linksboven in de tool klikken op ‘zwart-wit en sepia’, zodat je dan het gewenste filter kunt aanklikken. Naast zwart-wit kun je ook kiezen voor een sepia filter. Je krijgt direct een preview te zien van jouw foto, zodat je kunt checken of de foto volledig naar jouw smaak is. Ook kun je eventueel nog gratis tekst toevoegen aan jouw foto om hem extra persoonlijk te maken.
Wanneer je tevreden bent met het resultaat, kun je jouw bestelling afronden. Heb je besteld? Dan wordt jouw foto op canvas gemaakt en binnen 48 uur verzonden. De verzendkosten bedragen hierbij € 5,95. Voor €3,67 bestel je een canvas ophangsysteem bij de door de jouw gewenste muurdecoratie, zodat jouw canvasdoek binnen no time aan de muur hangt!

Bestel vandaag nog jouw favoriete zwart-wit foto op canvas!

Direct bestellen