• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas zwart-wit

Zwart wit foto op canvas

Een zwart-wit foto op canvas is een leuke variatie van een kleurenfoto. Tegenwoordig is er genoeg keuze uit filters voor foto’s, maar een zwart-wit filter heeft een tijdloos karakter. Een foto op canvas zwart-wit past ook in veel interieurs, vanwege de kleur en materiaalsoort. In onze besteltool kun je gratis jouw foto omzetten naar zwart-wit tinten.

Een foto op canvas zwart-wit maken
foto op canvas origineel foto op canvas in zwart wit

Wil je graag een foto aan de muur hangen, maar wil je graag dat het een neutrale uitstraling heeft en in elk interieur past? Dan is canvas het ideale materiaal, want het past in elk interieur. Een zwart-wit foto is dan ook erg geschikt, door de neutrale kleuren. Op deze manier matcht de foto zeker met je interieur. Een foto op canvas zwart-wit is dan ook erg geschikt om als cadeau aan iemand te geven. Heb je een mooie foto die je graag op canvas af wilt laten drukken in zwart-wit tinten? Dan kun je dit erg makkelijk doen, want het kan gewoon in onze besteltool. Op deze manier behoud je de kwaliteit van je foto en krijg je direct een preview te zien van jouw foto.

Populairste formaten zwart-wit foto op canvas

Zwart-wit foto op canvas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 16,65 (+ €2,50)

Zwart-wit foto op canvas 70x50

Direct bestellen    70x50 cm € 23,67 (+ €2,50)

Zwart-wit foto op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 47,62 (+ €2,50)

Een zwart-wit foto op canvas bestellen

Het bestellen van een zwart-wit foto op canvas gaat erg gemakkelijk. Allereerst upload je jouw favoriete foto en kies je de gewenste uitsnede, het formaat en de framedikte. In stap 2: Exta opties kun je vervolgens onder Fotobewerkingen aangeven dat jij jouw foto op canvas zwart-wit wilt. Je kunt hier ook kiezen voor een sepia bewerking of een collage. Als je de juiste opties hebt geselecteerd, kun je jouw bestelling afronden. De verzendkosten bedragen hierbij € 5,99. Bestellingen vanaf €48 worden GRATIS verzonden! Voor €3,67 bestel je een canvas ophangsysteem bij de door de jouw gewenste muurdecoratie, zodat jouw canvasdoek binnen no time aan de muur hangt!

Bestel vandaag nog jouw favoriete zwart-wit foto op canvas!

Direct bestellen