• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposters Bloemenveld

De collectie tuinposter bloemenvelden van Topdoek is één van de mooiste collecties bloemenvelden die je online kunt vinden.

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Tover jouw tuin om met een tuindoek bloemenveld

Met een bloemenveld op tuinposter van Topdoek kun je je tuin een geheel nieuwe aanblik geven. Uiteraard zorgt iedere buitenposter van bloemenvelden Nederland voor een kleurexplosie in jouw tuin. Van kleurrijke tulpenvelden tot prachtige paarse lavendelbloemen, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in onze collectie.

Een groot voordeel van een bloemenveld op tuindoek is dat je geen groene vingers hoeft te hebben om de bloemen in bloei te houden. De bloemen steken namelijk het hele jaar in hun mooiste vorm. Niet alleen zien de bloemenvelden er dag in dag uit mooi uit, ook de tuinposter blijft jarenlang mooi. De kwaliteit van de bloemenveld tuinposter wordt gegarandeerd door het UV- en weerbestendig bisonyl waar de poster van wordt gemaakt.

Formaten en overige opties van het doek voor de tuin

Je kunt de bloemenveld tuinposters in maar liefst 27 verschillende formaten bestellen. Dit maken de foto's van bloemenvelden zowel geschikt als tuinposter op de schutting als een tuinposter deur. Ook is het mogelijk om jouw balkon met een tuinposter te decoreren. Doordat je de bloemenveld tuinposter op maat kunt laten maken, ben je er zeker van dat deze tuindecoratie perfect bij jouw tuin past. Voor het ophangen van jouw tuindoek maak je gebruik van één van de zes mogelijke ophangsystemen.

Tuinposter met eigen foto laten bedrukken

Naast de collectie bloembollenvelden vind je op onze website nog veel meer collecties met afbeeldingen van dieren of de natuur. Het is bovendien ook mogelijk om een zelfgemaakte foto op een tuinposter te laten printen. Dit maakt het tuindoek tot een extra persoonlijke decoratie of uniek geschenk. Als je meer wilt weten over deze mogelijkheid of als je vragen hebt, aarzel dan niet contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Andere unieke tuinproducten

Behalve de bloemenveld tuinposters vind je op onze website ook andere unieke tuinartikelen. We hebben onder meer een ruime keuze aan ronde producten die jouw tuin helemaal afmaken. Hierbij moet je denken aan een ronde tuinposter of een wandcirkel. Ook kun je bij Topdoek een eigen huisnummerbordje met foto laten bedrukken. Met deze producten kun je jouw tuin nog persoonlijker maken.

Ben je overtuigd van de mogelijkheden van een bloemenveld tuinposter? Bekijk alle beelden uit de collectie nog eens rustig en bestel direct daarna jouw favoriete bloemenveld op tuinposter!