• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurovaal collecties

Ben je op zoek naar de meest originele wanddecoratie die er is? Dan zit je hier helemaal goed! Bij ons kun je namelijk een muurovaal bestellen: schitterende wanddecoratie voor ieder interieur!

 

Populairste collecties

Ben je op zoek naar een mooi ontwerp voor je muurovaal? Bekijk dan eens onze meest populaire muurovalen van dit moment.

 

Onze andere collecties voor op je muurovaal

Heb je nog geen geschikt ontwerp kunnen vinden? Gelukkig hebben wij bij Topdoek genoeg andere collecties waar je uit kunt kiezen. Bekijk hieronder onze andere collecties voor op je muurovaal.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een muurovaal met eigen foto perfect voor jou!

 

Muurovaal collecties bestellen

Een muurovaal is, zoals de naam al zegt, een ovale vorm voor aan de muur, waarop je een foto uit een van deze collecties kunt laten drukken. De afbeeldingen in onze collectie zijn alle professionele foto’s, en dus van hoge kwaliteit. Je hoeft dus niet zelf je best te doen om een mooi plaatje te schieten. Verder zijn er veel thema’s waaruit je een afbeelding kunt kiezen, dus er zal zeker ook iets voor jou tussen zitten!

Onze muurovalen zijn gemaakt van forex met een dikte van 3 of 5 mm. Dit is een soort kunststof die erg stevig, maar ook heel licht is. Hierdoor is de muurovaal gemakkelijk op te hangen, maar gaat hij toch jaren mee. Verder kun je kiezen uit verschillende formaten voor je muurovaal, waardoor hij ook precies op jouw muur zal passen. Onze muurovalen zijn dus van zeer hoge kwaliteit! Wil je meer weten over onze muurovalen, ga dan naar de uitgebreide pagina over de muurovaal.

Een muurovaal is ook uitermate geschikt als geschenk voor iemand. Vooral wanneer iemand in je familie of vriendenkring net verhuisd is of is gaan samenwonen, kan diegene vast wel wat wanddecoratie gebruiken. Of hij nu voor jezelf of voor iemand anders is, met een muurovaal van TopDoek.nl kun jij van die ene saaie muur iets heel speciaals maken!