• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurcirkel Leeuw

De leukste muurcirkel leeuw voor in huis

Een muurcirkel leeuw is leuk voor in elk interieur. Je kunt deze muurcirkel leeuw overal ophangen, deze print zorgt voor een mooie afwerking binnen elk interieur!

Een leeuw is natuurlijk een mooi en sterk dier. De leeuw is een angstaanjagend dier, maar heeft tegelijkertijd ook een mooie uitstraling met zijn grote manen. Daarom is de leeuw ideaal om in huis te halen als woondecoratie. Je kunt deze overal mee combineren en het geeft je echt een nieuwe kijk op jouw interieur!

Natuurlijk kan een leeuw lichtelijk afwijken van de afbeeldingen die je overal online ziet, maar op deze muurcirkels komt de beste kant van dit geweldige dier naar voren. Het is heel leuk om te kiezen voor een zwart-wit afbeelding van dit dier, maar ook eentje met kleur staat fantastisch in elk interieur. De muurcirkel heeft een witte zijrand, waardoor het nog beter opvalt in een modern interieur. Een grote muurcirkel zoals die van 100 cm trekt meteen je aandacht!

De muurcirkel leeuw is niet geschikt voor zowel binnen als buiten. De muurcirkel leeuw is het beste voor binnengebruik. De muurcirkel leeuw is niet gemaakt voor buitengebruik en de print zal gaan beschadigen door de regen en andere weeromstandigheden.

De muurcirkel leeuw is heel leuk om in combinatie met andere producten. Als je de muurcirkel leeuw in huis wilt ophangen, controleer dan twee keer naar de afmetingen van de muurcirkel leeuw die je bestelt. Je wilt niet met een te grote zoals eentje van 100 cm of te kleine, zoals een muurcirkel van 30 cm, eindigen.

De muurcirkel leeuw is erg stevig, zodat niks de muurcirkel leeuw kan beschadigen. Doordat het ophang systeem bestaat uit flexibel materiaal, zal jouw muur ook niet beschadigen na het verwijderen van deze muurcirkel leeuw, het maakt niet uit of het eentje van de grote 30 cm of 100 cm is. Deze muurcirkel kan iedereen verwijderen zonder schade te maken aan de wand.

Bestelproces

Als je hebt besloten om een mooie muurcirkel leeuw toe te voegen aan je interieur, dan ben je bij Topdoek aan het goede adres. De moeilijkste stap is uitzoeken welke afbeelding je wilt voor je muurcirkel leeuw. Met zoveel keuzes is er altijd een muurcirkel leeuw die bij je interieur past!

Na het maken van deze selectie kun je het formaat kiezen. Voordat je de mooie muurcirkel leeuw bestelt, kun je het beste de ruimte meten waar je hem wilt ophangen om te voorkomen dat je de verkeerde formaat kiest van de muurcirkel leeuw. Als je bijvoorbeeld een muurcirkel van 100 cm besteld voor een muur waar een muurcirkel van 40 cm niet eens past, dan heb je klein probleempje. Je kunt dan het beste een muurcirkel van 30 cm kopen, in plaats van eentje van 100 cm.

Grote muurcirkels leeuw zoals die van 100 cm of zelfs 140 cm nemen veel ruimte in beslag op de wand en hoeven niet te worden gecombineerd met andere decoraties, maar kleinere muurcirkels leeuw zoals die van 30 cm zien er geweldig uit in combinatie met meerdere muurdecoratie en ander interieur aan de muur. De keuze is aan jou!

Dan heb je de mogelijkheid om een standaard ophangsysteem toe te voegen aan je bestelling van de muurcirkel leeuw van 30 cm, 60 cm of 100 cm. Dit ophangsysteem maakt het plaatsen van de muurcirkel leeuw snel en eenvoudig zonder poespas.

De muurcirkel leeuw kun je via de achterkant bevestigen aan de muur. Dit gaat zonder een haakje of een houten standaard, maar met dubbelzijdige tape, zodat het ophangen van jouw muurcirkel leeuw een makkelijk klusje is die iedereen kan doen!

Doordat dit ophangsysteem bevestigd wordt zonder een heel gedoe, is het verwijderen van de muurcirkel leeuw ook een stuk makkelijker. Dit is fijn voor jou en voor de muur, die net zo mooi blijft als daarvoor!

Na het selecteren kunt je je bestelling plaatsen in de winkelwagen. Je kunt dan verder winkelen of jouw muurcirkel leeuw direct bestellen.

Je kunt bij het keuzemenu optioneel kiezen voor een ophang systeem. Als je dit hebt gedaan dan zal de muurcirkel leeuw samen met het ophangsysteem geleverd. Door de snelle levering zal het ontvangen product snel jouw huis kunnen op fleuren!

Om een account aan te maken op onze site hoef je alleen jouw e-mailadres in te vullen en een wachtwoord in te stellen. Een account bij TopDoek.nl brengt veel voordelen met zich mee, zoals het volgen van je bestelling, een overzicht van al je bestellingen en nog veel meer!

Vragen of problemen?

Heb je problemen of vragen, kijk dan op onze pagina met de meest gestelde vragen. Als je geen antwoord kunt vinden op je vraag of probleem, neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag.