• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
 • GRATIS verzending vanaf € 48,-
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurcirkel Jungle

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een muurcirkel met eigen foto perfect voor jou!

 

Muurcirkel jungle

Het creëren van een inspirerende en comfortabele omgeving in de kinderkamer is van essentieel belang voor ouders. Een van de meest opvallende en stijlvolle manieren om de kinderkamer te decoreren, is met behulp van muurcirkels. Deze wanddecoratie zijn de laatste jaren enorm populair geworden vanwege hun veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Maar waarom zou je nou een muurcirkel jungle bestellen?

Kortom, als je op zoek bent naar manieren om de kinderkamer op te fleuren en een boeiende omgeving te creëren, ben je hier aan het juiste adres. Laten we beginnen met het verkennen van de magische wereld van muurcirkels in de jungle voor kinderkamers.

Wat zijn muurcirkels?

Om je een beter beeld te geven van jungle muurcirkels zullen we je eerst een productomschrijving van muurcirkels geven. Muurcirkels zijn decoratieve items die de laatste tijd steeds populairder zijn geworden in interieurdesign, en met goede reden. Ze zijn in wezen ronde prints of afbeeldingen die op verschillende materialen kunnen worden afgedrukt, zoals canvas, hout, acryl of forex. Muurcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van kleine cirkels die perfect zijn voor subtiele accenten tot grote, opvallende ontwerpen die een hele muur kunnen bedekken.

Wat muurcirkels zo aantrekkelijk maakt voor kinderkamers is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden aangepast aan vrijwel elk thema, inclusief het jungle design waar we ons in dit artikel op richten. Of je nu op zoek bent naar een schattige jungle-illustratie voor de kinderkamer van je baby of een meer gedetailleerd en educatief ontwerp voor een oudere peuter of kleuter, er zijn muurcirkels beschikbaar om aan je specifieke behoeften te voldoen. Zo maak je elke wand in een handomdraai een echte eyecatcher.

Muurcirkels jungle zijn een geweldige manier om de ruimte te personaliseren en een unieke sfeer te creëren. Ze bieden een alternatief voor traditionele muurdecoraties zoals posters of schilderijen en kunnen gemakkelijk worden aangepast of vervangen naarmate het kind groeit en verandert. Bovendien zijn muurcirkels relatief eenvoudig te installeren en vereisen ze minimaal onderhoud, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke ouders. In het volgende deel van dit artikel zullen we ons richten op hoe muurcirkels in de jungle-stijl kunnen bijdragen aan de kinderkamerinrichting.

De jungle als thema voor kinderkamers

Het bijpassende jungle-thema voor muurcirkels in de kinderkamer is een betoverende keuze die de verbeelding van kinderen aanspreekt en een wereld vol avontuur en ontdekkingen oproept. Dit thema is populair om verschillende redenen:

 1. Natuurlijke diversiteit: De jungle biedt een ongeëvenaarde variëteit aan flora en fauna, waardoor het een educatieve kans wordt voor kinderen. Ze kunnen leren over exotische dieren, planten en ecosystemen terwijl ze genieten van hun speelruimte. Hierdoor kun je op een snelle en eenvoudige manier de baby meer laten leren over de wereld van jungle en natuur.

 2. Stimuleert de verbeelding: De jungle is een setting vol geheimen en mogelijkheden. Kinderen kunnen zich voorstellen dat ze ontdekkingsreizigers zijn, op zoek naar verborgen schatten of wilde dieren observeren in hun denkbeeldige jungle.

 3. Kleurrijk en levendig: De jungle is rijk aan kleuren, variërend van de groene bladeren van de bomen tot de felle kleuren van exotische vogels en bloemen. Dit maakt het thema visueel aantrekkelijk voor kinderen.

 4. Geschikt voor jonge en oudere kinderen: Het jungle-thema kan worden aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Van schattige dierenillustraties voor baby's tot gedetailleerdere en educatieve ontwerpen voor oudere kinderen, er is voor elk wat wils. Dit maakt een muurcirkel in een jungle thema zeer geschikt voor jonge en oudere kinderen.

 5. Educatief aspect: Een jungle-thema biedt de mogelijkheid om kinderen bewust te maken van het milieu en het belang van het behoud van de natuur.

Door muurcirkels met jungle-motieven aan de kinderkamer toe te voegen, kun je de magie van de jungle naar binnen brengen en een speelruimte creëren in de babykamer of kinderkamer die zowel leuk als leerzaam is. In de volgende sectie zullen we dieper ingaan op hoe muurcirkels specifiek kunnen bijdragen aan het versterken van het jungle-thema in de kinderkamer.

Sfeervolle muurcirkels in de jungle-stijl

Muurcirkels in de jungle-stijl zijn een uitstekende manier om het jungle-thema in de kinderkamer tot leven te brengen. Hier bespreken we waarom deze decoratieve elementen zo perfect passen bij dit thema:

 1. Visuele aantrekkingskracht: Jungle-motieven op muurcirkels zijn visueel aantrekkelijk en stimuleren de verbeelding van kinderen. Ze kunnen variëren van schattige dieren zoals apen, olifanten en leeuwen tot realistische junglelandschappen met weelderige planten en kleurrijke vogels.

 2. Creëren van een focale punt: Een grote muurcirkel met een jungle-thema kan dienen als het centrale decoratieve element in de kinderkamer. Het trekt de aandacht en geeft de ruimte een samenhangend thema.

 3. Educatieve waarde: Muurcirkels met jungle-motieven kunnen educatief zijn door kinderen in staat te stellen dieren en planten te herkennen en hun interesse in de natuur te stimuleren. Je kunt zelfs muurcirkels kiezen met labels of namen van de dieren en planten om het leerproces te bevorderen.

 4. Aanpasbaarheid: Muurcirkels zijn er in verschillende formaten en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de beschikbare ruimte. Of je nu een kleine hoek van de kamer wilt opfleuren of een hele muur wilt bedekken, muurcirkels bieden flexibiliteit.

 5. Duurzaamheid: Muurcirkels zijn meestal gemaakt van duurzame materialen en kunnen vele jaren meegaan zonder te vervagen of te verslechteren.

Muurcirkels in de jungle-stijl kunnen de kinderkamer omtoveren tot een avontuurlijke en leerzame omgeving waarin kinderen kunnen spelen, leren en dromen. In het volgende deel van dit artikel zullen we de voordelen van het gebruik van muurcirkels in de kinderkamer verder verkennen.

Voordelen van muurcirkels in de kinderkamer

Het gebruik van muurcirkels met jungle-motieven in de kinderkamer biedt een scala aan voordelen die zowel ouders als kinderen zullen waarderen:

 1. Esthetische voordelen: Muurcirkels voegen direct visuele aantrekkingskracht toe aan de kinderkamer. Ze brengen kleur, textuur en persoonlijkheid in de ruimte, waardoor de kamer levendiger en aantrekkelijker wordt. Je kunt op deze manier de baby of kinderkamer pimpen naar jouw wens.

 2. Stimuleert de verbeelding: Jungle-motieven op muurcirkels prikkelen de verbeelding van kinderen. Ze nodigen uit tot verhalen en rollenspellen, waarbij kinderen zich kunnen voorstellen dat ze in een avontuurlijke junglewereld zijn.

 3. Educatieve kansen: Muurcirkels kunnen dienen als educatieve hulpmiddelen. Kinderen kunnen dieren en planten herkennen, hun namen leren en meer te weten komen over de jungle-ecologie, waardoor hun interesse in de natuur wordt gestimuleerd.

 4. Personalisatie: Muurcirkels zijn er in verschillende ontwerpen en formaten, waardoor ouders de mogelijkheid hebben om de kinderkamer aan te passen aan de interesses en leeftijd van hun kinderen. Van schattige babydieren tot realistische jungle-illustraties, er is voor elk wat wils.

 5. Gemakkelijke installatie en onderhoud: Muurcirkels zijn over het algemeen eenvoudig te installeren, zonder dat er speciale vaardigheden of gereedschappen nodig zijn. Bovendien vereisen ze weinig onderhoud. Een snelle afveegbeurt met een zachte doek is meestal voldoende om ze schoon te houden.

Kortom, muurcirkels in de jungle-stijl zijn een slimme keuze voor ouders die een betoverende en educatieve kinderkamer willen creëren. Ze bieden een balans tussen esthetiek en functionaliteit, waardoor kinderen kunnen genieten van een inspirerende en persoonlijke ruimte. Dit maakt muurcirkels ideaal voor elke baby en kinderkamer. In het volgende gedeelte zullen we tips delen over hoe je de juiste muurcirkels voor de kinderkamer kunt kiezen.

Hoe muurcirkels met jungle-thema te kiezen

Het selecteren van de juiste muurcirkels met een jungle-thema voor de kinderkamer is cruciaal om het gewenste effect te bereiken. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze:

 1. Afmetingen: Meet de beschikbare ruimte op voordat je muurcirkels kiest. Overweeg of je één grote muurcirkel wilt gebruiken als blikvanger of meerdere kleinere cirkels om een collage-effect te creëren.

 2. Ontwerp en stijl: Overweeg het leeftijdsniveau en de persoonlijke voorkeur van je kind. Voor jongere kinderen kunnen schattige, cartoonachtige jungle-illustraties zoals een giraf print aantrekkelijk zijn, terwijl oudere kinderen misschien de voorkeur geven aan stoere en realistische jungle-scenes.

 3. Kleurkeuze: De kleuren van de muurcirkels moeten passen bij het algemene kleurenschema van de kinderkamer. Zorg ervoor dat de kleuren harmoniëren en de ruimte niet overweldigen.

 4. Educatieve elementen: Als educatie een belangrijk aspect is, kies dan muurcirkels met labels van dieren en planten. Dit kan kinderen helpen leren terwijl ze spelen.

 5. Kwaliteit en materiaal: Investeer in hoogwaardige muurcirkels die duurzaam zijn en bestand tegen slijtage.

 6. Personalisatie: Overweeg om muurcirkels te personaliseren met de naam van je kind of een speciale boodschap. Dit voegt een persoonlijk tintje toe aan de decoratie.

Door aandacht te besteden aan deze aspecten kun je muurcirkels kiezen die perfect passen bij de stijl en behoeften van de kinderkamer, waardoor een jungle-sfeer wordt gecreëerd waar je kinderen dol op zullen zijn.

Wat is het materiaal van onze jungle muurcirkels?

Onze muurcirkels zijn gemaakt van 5 mm dik forex, een hoogwaardig en duurzaam materiaal dat bijzonder geschikt is voor decoratieve toepassingen. Forex, ook bekend als wit geschuimd PVC, is een populair plaatmateriaal in de wereld van interieurdecoratie vanwege de volgende eigenschappen:

 1. Lichtgewicht: Forex is sterk en licht, wat het eenvoudig maakt om de muurcirkels op te hangen zonder dat er zware bevestigingen nodig zijn. Dit is vooral handig bij het decoreren van kinderkamers.

 2. Stevigheid: Ondanks zijn lichte gewicht is forex een stevig materiaal. Het is bestand tegen buigen en scheuren, waardoor de muurcirkels lang meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten.

 3. Vlak oppervlak: Forex heeft een echt glad en vlak oppervlak, wat zorgt voor een uitstekende afdrukkwaliteit en heldere, levendige kleuren. Hierdoor komen de jungle-motieven op de muurcirkels prachtig tot hun recht.

 4. Gemakkelijk te reinigen: Forex is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep, waardoor je muurcirkels er fris en nieuw uit blijven zien.

 5. Weerbestendig: Hoewel onze muurcirkels bedoeld zijn voor gebruik binnenshuis, is forex van nature weerbestendig, wat betekent dat het niet snel zal worden aangetast door vocht of temperatuurschommelingen.

Onze muurcirkels komen in een doorsnede van 30 cm, 60 cm en 90 cm. Zo hebben we voor zowel kleine als grote kamers een geschikte afmeting.

Het gebruik van forex als materiaal voor onze muurcirkels zorgt ervoor dat ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Onze forex platen zijn van hoge kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat jouw jungle-muurcirkels van forex een prachtige en langdurige toevoeging zijn aan de kinderkamer.

Installatie en verzorging van muurcirkels met jungle dieren

Muurcirkels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze zijn ook relatief eenvoudig te installeren en te onderhouden. Onze muurcirkels zijn met dubbelzijdige tape makkelijk te plakken op vlakke ondergronden. Hier volgen enkele handige tips om je te begeleiden bij het installeren en verzorgen van muurcirkels in de kinderkamer:

Installatie:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de muur waarop je de muurcirkel wilt bevestigen schoon en droog is. Verwijder eventuele stof of vuil om een goede hechting te garanderen.

 2. Positionering: Markeer de gewenste positie van de muurcirkel op de muur met lichte potloodmarkeringen. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de cirkel recht hangt.

 3. Dubbelzijdige tape: Muurcirkels kunnen vaak worden bevestigd met dubbelzijdige tape, wat een eenvoudige en niet-permanente bevestigingsmethode is. Breng de tape gelijkmatig aan op de achterkant van de muurcirkel en druk deze stevig tegen de muur.

 4. Bevestigingsopties: Je kan onze muurcirkels eenvoudig bevestigen met dubbelzijdig tape.

Onderhoud:

 1. Stofvrij houden: Stof de muurcirkels regelmatig af met een zachte, droge doek om ze schoon en stofvrij te houden.

 2. Zachte reiniging: Als de muurcirkels vuil worden, gebruik dan een licht vochtige doek en milde zeep om ze voorzichtig schoon te maken. Vermijd agressieve chemicaliën die het materiaal kunnen beschadigen.

 3. Voorkom blootstelling aan direct zonlicht: Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan de kleuren van de muurcirkels doen vervagen. Probeer de plaatsing zo te kiezen dat ze niet constant worden blootgesteld aan fel zonlicht.

Muurcirkels zijn een geweldige manier om de kinderkamer te decoreren, en met de juiste installatie en verzorging zullen ze langdurig plezier en schoonheid toevoegen aan de ruimte zonder veel gedoe. Dubbelzijdige tape is vaak een handige en niet-permanente manier om ze op te hangen, waardoor je flexibel blijft bij het aanpassen van de decoratie in de kinderkamer.

Let op: Door het forex materiaal en dubbelzijdige tape kan een muurcirkel in de baby- of kinderkamer makkelijk verplaatst worden. Doe dit alleen niet op een gestucte muren zonder enige structuur erin. Deze kunnen namelijk beschadigd raken hierdoor. Op behang zou het wel kunnen maar het wordt dan aangeraden om voorzichtig te werk te gaan omdat behang ook kwetsbaar kan zijn. Wij kunnen niet garanderen dat onze forex muurcirkels op elke muur schadevrij verplaatst kunnen worden. Plakken op muren met fijn schuurwerk en vervolgens verplaatsen zou schadevrij moeten kunnen. Een muurcirkel verplaatsen is altijd op eigen risico maar zou in de meeste gevallen zonder schade moeten kunnen.

Conclusie: Waarom een wandcirkel jungle bestellen?

Waarom een wandcirkel jungle bestellen? Het gebruik van muurcirkels met jungle-motieven in de kinderkamer biedt talloze voordelen en creëert een betoverende omgeving waar kinderen kunnen leren, spelen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Laten we de belangrijkste punten nog eens samenvatten:

Muurcirkels zijn decoratieve elementen die in verschillende materialen en formaten verkrijgbaar zijn. Ze zijn veelzijdig, aantrekkelijk en geschikt voor kinderkamers.

Het jungle-thema voor de kinderkamer is populair vanwege de natuurlijke diversiteit, verbeeldingsvolle mogelijkheden en educatieve waarde.

Muurcirkels in de jungle-stijl brengen de jungle-sfeer tot leven met visueel aantrekkelijke ontwerpen, educatieve labels en aanpasbare opties.

Voordelen van muurcirkels in de kinderkamer omvatten esthetische waarde, verbeeldingsstimulatie, educatieve kansen, personalisatiemogelijkheden en gemakkelijke installatie en onderhoud.

Bij het kiezen van muurcirkels met jungle-motieven is het belangrijk om rekening te houden met afmetingen, ontwerp, kleuren, educatieve elementen, kwaliteit en personalisatie.

Muurcirkels kunnen eenvoudig worden opgehangen met dubbelzijdige tape, wat een handige en niet-permanente bevestigingsmethode is.

Al met al bieden muurcirkels in de jungle-stijl ouders de kans om een boeiende en persoonlijke kinderkamer te creëren, terwijl ze tegelijkertijd de verbeelding en het leren van hun kinderen stimuleren. Het jungle-thema blijft tijdloos en inspirerend, waardoor de kinderkamer een plek wordt waar avonturen beginnen en herinneringen worden gemaakt.

Dus, ga aan de slag en breng de jungle naar binnen met prachtige muurcirkels die de kinderkamer transformeren in een magische en educatieve speelruimte!

Veelgestelde vragen

Hier beantwoorden we enkele veelvoorkomende vragen over muurcirkels in de jungle-stijl en hoe ze kunnen worden toegepast in de kinderkamer:

Zijn muurcirkels geschikt voor alle leeftijden? 

Ja, muurcirkels in de jungle-stijl kunnen worden aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Van schattige en kleurrijke ontwerpen voor baby's en peuters tot meer gedetailleerde en educatieve motieven voor oudere kinderen, er zijn opties voor iedereen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de muurcirkels veilig zijn voor mijn kind?

Kies muurcirkels van hoogwaardige materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Zorg ervoor dat de muurcirkels stevig zijn bevestigd en buiten het bereik van kleine kinderen worden geplaatst om ongelukken te voorkomen.

Kan ik muurcirkels hergebruiken of verplaatsen?

Ja, muurcirkels kunnen meestal voorzichtig worden verwijderd zonder de muur te beschadigen, vooral als je dubbelzijdige tape hebt gebruikt. Dit maakt het mogelijk om ze te hergebruiken of naar een andere locatie te verplaatsen.

Hoe kan ik muurcirkels schoonmaken?

Een lichte stofdoek is meestal voldoende om stof en vuil van muurcirkels te verwijderen. Als ze vuil worden, gebruik dan een zachte, vochtige doek met milde zeep om ze voorzichtig schoon te maken. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het ontwerp kunnen beschadigen.

Waar kan ik muurcirkels met jungle-motieven kopen?

Muurcirkels zijn verkrijgbaar bij verschillende online retailers en winkels voor woninginrichting. Je kunt ook overwegen om ze op maat te laten maken voor een uniek ontwerp dat past bij de kinderkamer.

Heb je verder nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice om verder geholpen te worden! Wij staan altijd klaar om jou te helpen met vragen of problemen.