• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op hout maken

Op TopDoek bestel je al jouw fotoproducten. Zo verkopen we foto’s op glas, aluminium of op mok. Maar een ander product wat de moeite waard is zijn de foto’s op hout. Bij ons laat je gemakkelijk jouw favoriete foto op hout maken en kun je deze vol trots tentoonstellen. Met een foto hout heb je weer een heel ander product in huis. Het geeft een natuurlijke look en jouw foto wordt op een prachtige manier weergegeven. Onze foto’s op hout worden al jaren met positieve reacties ontvangen door klanten. Bekijk onze website en ontdek of dit wat voor jou is!

Meerdere opties

Ben jij op zoek naar een artistieke manier om jouw foto tentoon te stellen? Door jouw foto op hout af te laten drukken krijgt het een mooie natuurlijke uitstraling. Zolang je onze whitewash behandeling niet gebruikt blijven de nerven en noesten goed zichtbaar, dit kan een erg uniek effect geven aan jouw foto. Door een whitewash behandeling toe te passen hoef je niet meer bang te zijn dat de nerven of noesten jouw foto juist minder mooi maken. Hier zul je zelf een keuze in moeten maken. Een foto op hout maken noemen wij ook wel een foto op mdf afdrukken. Hiermee bedoelen we dat jouw foto op een MDF plaat wordt afgedrukt. MDF staat voor Medium-Density Fibreboard en is een soortnaam voor hout. Wanneer je een foto hout van TopDoek besteld hoef je je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit. Het enige waar jij je druk over hoeft te maken is het vinden van een juiste foto!

Voor eigen gebruik of om cadeau te doen

Bij ons heb je de keuze uit verschillende houtsoorten met verschillende eigenschappen. Zo bestel je bij ons bijvoorbeeld ook jouw favoriete foto op hout voor buiten. Bekijk ons aanbod op de website en kom erachter welke het beste bij jou zou passen. Onze foto’s op hout bestel je dankzij de handige besteltool op de website binnen enkele minuten. Een foto op hout maken duurt enkele dagen, maar daarna kun je volop gaan genieten van jouw foto hout aan de wand. Een foto op hout is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen. Wij garanderen je dat het cadeau met veel dankbaarheid zal worden ontvangen. Stel je zelf maar is voor dat er een foto op hout voor je gemaakt is. Voor slecht €6,20 kun jij al een foto op hout maken voor eigen gebruik of om cadeau te doen. Wacht dus niet langer en bestel hier jouw foto’s op hout!