• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Canvas Schotse hooglander

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een canvas schilderij met een eigen foto of een personaliseerbaar ontwerp. Bij een personaliseerbaar ontwerp kun je uit verschillende stijlen kiezen die je naar eigen wens kunt aanpassen.

 

Waarom een Schotse hooglander op canvas?

Met een indrukwekkend Schotse hooglander schilderij kies je voor een wanddecoratie om 'u' tegen te zeggen. Een afbeelding van een Schotse hooglander op canvas is door zijn veelzijdigheid een aanwinst aan iedere muur!

Als er een wild dier op deze wereld fotogeniek is, is dat wel een Schotse hooglander. Dit runderras wordt gekenmerkt door zijn lange roodbruine haren en stevige hoorns. Deze koe dankt zijn naam aan zijn oorsprong in de wilde Schotse hooglanden. Vandaar dat een canvas met Schotse hooglander ook wel eens een decoratie met Highland Cow wordt genoemd.

Een veel geziene wanddecoratie Schotse hooglander is de tuinposter, maar het is bij Topdoek ook mogelijk om de mooiste foto's van dit indrukwekkende dier op canvas te laten printen. Zo ontwerp jij een Schotse hooglander decoratie met de mooiste foto's uit onze collectie en profiteer je van onze jarenlange ervaring met het bedrukken van canvas doeken. Kortom, jouw schilderij hooglander zal een topproduct zijn!

Tegenwoordig kom je Schotse hooglanders op diverse plekken en in uiteenlopende landen tegen. In West-Europa vind je bijvoorbeeld ook grote kuddes wilde koeien in natuurgebieden. Als jij een fervent wandelaar bent of deze gebieden graag bezoekt, is de kans aanwezig dat je dit imposante dier al eens tegen het lijf bent gelopen. Op dat moment heb je de kans vast niet laten liggen om een prachtige foto te maken. Is dit het geval? Dan is het ook mogelijk om deze eigen foto op canvas schilderij te printen.

Highland Cow uit de collectie

Als het printen van een eigen foto ook een optie is, vraag je je misschien af waarom je dan zou kiezen voor een canvas schilderij met Schotse hooglander foto uit onze collectie. Hier kunnen wij jou een aantal redenen voor geven:

De collectie bestaat enkel en alleen uit beelden die door de beste natuurfotografen zijn gemaakt. Bij de selectie van de foto's is gekeken naar de kwaliteit, kleur en scherpte van de foto. In andere woorden betekent dit dat jij altijd een mooi canvas Schotse hooglander ontvangt. Ieder beeld is namelijk perfect en krijgt een scherpe afdruk. Vooral op grote formaten canvas doeken is de kwaliteit van de foto erg belangrijk voor de scherpte van de mooie prints. Door de uitgebreide collectie is er voor elke ruimte en iedere stijl een geschikte foto te vinden. Variërend van een Schotse hooglander in zwart wit tot een foto van deze koe in een besneeuwd landschap. De variatie aan beelden biedt jou genoeg keuzes. Een Schotse hooglander op canvas in zwart wit draag bijvoorbeeld een erg luxe uitstraling bij zich. Dit maakt een canvas Schotse hooglander ook uitermate geschikt als decoratie op kantoor. Het bestelproces van een muurdecoratie Schotse hooglander biedt jou veel mogelijkheden tot personalisatie.

Om voor jezelf een beeld te creëren van alle mogelijkheden die je bij het bestellen van een collectie beeld hebt, zul je zelf een bestelling moeten plaatsen. Wij kunnen je namelijk verzekeren dat jij nog veel meer voordelen zult vinden. De voordelen die de collectie met koeien uit Schotland biedt, gelden ook voor al onze andere canvas schilderij collecties. Blijf in het natuurthema en werp eens een blik in onze collectie canvas bloemen of ga voor een tropisch canvas strand & zee.

Eigenschappen van een canvas met Schotse hooglander

Nu je op de hoogte bent van de mogelijkheden en voordelen van het bestellen van een collectie beeld als canvas poster Schotse hooglander is het tijd om jou meer informatie te geven over het canvas materiaal dat wordt gebruikt. Een canvas hooglander wordt gemaakt van het kwalitatief uitstekende canvas dat we ook voor al onze andere canvas varianten gebruiken.

Dit betekent dat jouw canvas doek Schotse hooglander is gemaakt van een stevig linnen doek.

Op dit linnen doek plaatsen wij de door jou gekozen foto van een Schotse koe. Of bijvoorbeeld jouw eigen foto. Vergeet ook zeker de canvas wereldkaarten niet!

Het printen wordt door middel van een geurloze en watervaste inkt gedaan. Daarna wordt jouw poster met Schotse hooglander op canvas afgewerkt met een UV-bestendige coating. Dit is dan ook een reden waarom jouw Schotse hooglander schilderij jaar na jaar zijn kwaliteit behoudt.

Nadat de bedrukking van jouw canvas met Schotse hooglander zwart wit is afgerond, wordt het doek gespannen op een houten frame. Dit is niet zomaar een frame van hout, maar een stevig frame van PEFC gekeurd hout. Dit hout komt uit duurzaam beheerde bossen en is dus milieuvriendelijk. Kortom, jouw foto op doek wordt op een solide raamwerk aangebracht van maar liefst 2 cm dik. Dit frame zorgt ervoor dat jouw hooglander schilderij zijn vierkante of rechthoekige vorm behoudt.

Maak de Schotse hooglander decoratie persoonlijk

De leukste decoraties en accessoires voor in huis zijn toch wel de decoraties met een persoonlijke afdruk of persoonlijk verhaal. Ook als je ervoor kiest om een wanddecoratie Schotse hooglander uit onze collectie te bestellen, ontvang jij een persoonlijk product in huis. De foto die jij kiest, heb je dan misschien niet zelf gemaakt, maar door alle andere extra opties ontwerp je toch een unieke decoratie. Het samenstellen van jouw unieke canvas met Schotse hooglander doe je al eenvoudig.

Allereerst is het aan jou de taak om de mooiste afbeelding van een Highland Cow te selecteren. Welke foto past beter bij jou aan de muur? Die ene print van een Schotse hooglander in zwart wit op canvas of toch die kleurrijke foto waarop de haarkleur van dit ruige dier in het oog springt? Op het moment dat jij deze lastige keuze hebt kunnen maken, start het samenstellen van jouw muurdecoratie Schotse hooglander.

Canvas hooglander - extra opties

Tijdens het bestelproces ontvang je van ons een aantal extra opties om jouw canvas decoratie te personaliseren. Na het selecteren van de foto van jouw dromen kies je een gewenst formaat. Een veel gekozen formaat is 60 x 40 cm, maar ook kleinere en extreem grote formaten zijn een optie. Onthoud dat je niet slechts één Schotse hooglander foto hoeft te kiezen.

Als je meerdere selecteert, zou je een heel mooie fotowand kunt maken. Maak deze fotomuur helemaal af door hem aan te vullen met beelden uit onze zwart witte collectiebeelden of canvas abstract. Dit is een leuke manier om jouw eigen canvas set samen te stellen.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een ophangsysteem aan jouw bestelling toe te voegen. Wij raden het erg aan om van deze mogelijkheid gebruik te maken, want dan ben je er zeker van dat je het canvas schilderij direct na ontvangst op kunt hangen. Bovendien zijn de systemen door de meegeleverde instructie eenvoudig te gebruiken. Maak een keuze uit:

  • Plakstrips die je zonder het gebruik van een boormachine kunt bevestigen.
  • Het standaard ophangsysteem met een kartelhaakje en schroeven.

Voor beide systemen geldt dat hoe groter de decoratie die je bestelt, hoe meer plakstrips of kartelhaakjes er worden geleverd. Hoe fijn is het om het canvas met Schotse hooglander zonder hulp van anderen aan de wand te kunnen hangen?

Jouw hooglander op canvas is al kunst op zich, maar je kunt nog een stapje verder gaan. Net zoals de Oude meesters met hun schilderijen deden, kun je jouw canvas Oude meesters of Schotse hooglander laten inlijsten met een baklijst. Door te kiezen voor een baklijst om jouw canvas poster met hooglander creëer je een waar kunstwerk aan de muur. Het ophangen van jouw canvas met lijst doe je eenvoudig met één van de gekozen ophangsystemen.

Om jouw canvas doek met Schotse hooglander na het ophangen helemaal in de schijnwerpers te zetten, kun je kiezen voor led verlichting boven jouw muurdecoratie. Dit is echter geen extra optie die wij aanbieden, maar wel leuk om te doen als je creatief bent!

Schotse hooglander op canvas kopen

Door alle extra opties en mogelijkheden lijkt het misschien lastig om een Schotse hooglander op canvas te kopen. Dit is echter niet het geval. Door ons handige bestelproces ben je met enkele muisklikken al klaar met ontwerpen van jouw hooglander schilderij.

Heb je jouw bestelling geplaatst? Dan hoef je niet lang te wachten voordat de postbezorger bij jou voor de deur staat. Een snelle levering vinden we bij Topdoek erg belangrijk en daarom nemen we jouw bestelling ook zo snel mogelijk in productie.

Kun jij ook niet wachten op een nieuwe muurversiering? Bestel dan nu jouw gepersonaliseerde Schotse hooglander schilderij!