• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Canvas Oude meesters

Kun jij ook zo heerlijk verdwalen in die oude schilderijen van ‘s werelds bekendste kunstenaars? Dan kun je onze Oude meesters op canvas echt niet laten liggen!

LET OP De korting is nog:   dagen, uur, min.uten en sec.onden geldig

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een canvas schilderij met een eigen foto of een personaliseerbaar ontwerp. Bij een personaliseerbaar ontwerp kun je uit verschillende stijlen kiezen die je naar eigen wens kunt aanpassen.

 

Oude meesters museumwand in huis

Houd jij er wel van om door een museum te dwalen om al die prachtige, oude kunst van vroeger te bekijken? Dan zijn Oude meesters aan de muur in jouw huis zeker iets om over na te denken. Musea zijn erg leuk om te bezoeken. Al die pracht en praal aan de wanden en accessoires in de algemene aankleding brengen een heerlijk rustgevende sfeer met zich mee. Het enige, maar erg logische nadeel, is echter dat je niet altijd echt heel dichtbij een kunstwerk van de Oude meesters met bloemen aan de muur kunt komen. Om ervoor te zorgen dat het schilderij van de Oude meesters zo lang mogelijk zijn kwaliteit behoudt, worden de kunstwerken afgeschermd door een doorzichtige wand of draad.

Door ervoor te kiezen een eigen Oude meester op canvas te ontwerpen en bestellen via Topdoek heb je hier geen last meer van. De bekende schilderijen op canvas die je bij jezelf aan de muur hangt, kun je van zo dichtbij bekijken als je zelf wilt. De kwaliteit van de Oude meesters op poster doet niet onder van een echt kunstwerk. Met een beetje fantasie waan je jezelf zo in het rijksmuseum of een ander groot museum.

Bovendien is het vaak niet toegestaan om foto’s te maken met een flits om de schilderijen niet te beschadigen. Ook dit erg logisch, maar tegelijkertijd jammer. Zo kun je namelijk nooit de mooiste foto’s maken. Gelukkig is het nu toch mogelijk om een fraaie print van een schilderij op canvas te laten printen!

Oude meesters en Hollandse meesters in de collectie

De collectie beelden van Oude meesters die wij voor jou in ons assortiment hebben geplaatst, zijn zowel van de meest bekende buitenlandse en Nederlandse schilders uit onder andere de Gouden Eeuw. Een aantal voorbeelden van buitenlandse en Hollandse meesters op canvas die je hier kunt vinden, zijn:

Het meest bekende Hollandse meester schilderij ter wereld: De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Hoe leuk is het om een canvas van deze Hollandse meester in jouw woonkamer te hebben hangen? Een kleurrijk, maar strakke canvas print van Piet Mondriaan. Dit canvas schilderij van Oude meesters heeft de bekende gele, rode, blauwe en witte vlakken die ieder muur een glow-up geven. Ook de kunstschilder Frans Hals is in deze collectie terug te vinden. Zijn schilderij De vrolijke drinker uit de 17e eeuw zou zomaar eens het pronkstuk van jouw interieur kunnen worden.

Niet alleen de Hollandsche meesters op canvas zijn goed vertegenwoordigd. Zo is het ook mogelijk om een reproductie van een schilderij op canvas van bijvoorbeeld Monet en Matisse aan de muur te hangen. Of wat denk je van een Oude meesters bloemen van Renoir? Deze drie Franse kunstschilders gebruiken de fraaiste kleuren in hun schilderswerken.

Houd jij toch meer van abstracte kunstwerken aan de wand? Kijk dan eens bij onze collectie canvas abstract of ga juist voor een heel andere decoratie door te kiezen voor een stilleven van een canvas bloemen.

Oude schilderijen op canvas in een modern interieur

Misschien vraag je je nu af of de oude schilderijen op canvas die wij in ons assortiment hebben wel geschikt zijn voor moderne interieurs. Wij kunnen volmondig ‘ja’ zeggen op de vraag of een Oude meester op canvas geschikt is voor een strak en modern interieur.

Een canvas van Hollandse meesters brengt een inspirerende en warme sfeer met zich mee. Hiermee vorm de poster van een Oude meester een fraai contrast met de strakke kleuren en lijnen die wij in onze interieurs hebben. Daarnaast zijn de beroemde schilderijen op canvas in onze collectie niet allemaal oud. Wij maken ook beelden van oude schilderijen in een modern jasje. Zo vind je de volgende Oude meesters modern in ons assortiment:

  • Het meisje met de Parel van Johannes Vermeer met een panterprint doek in haar haar.
  • Kies voor de Mona Lisa met een lieve kat in haar armen.
  • Zelfs het Melkmeisje als barista in een koffietent is een optie.

Waarom een Oude meester op canvas?

Er zijn een groot aantal redenen te noemen waarom het zeker geen kwaad kan om een Oude meester op canvas te laten afdrukken bij Topdoek. Zoals hierboven is benoemd brengen Hollandsche meesters op canvas een unieke sfeer met zich mee. Dit komt door de bekendheid van de kunstwerken en de kleuren die er door de maker van het schilderij zijn gebruikt.

Het is een mogelijkheid om een zelfgemaakte foto van bijvoorbeeld een schilderij uit een museum op canvas te laten printen, maar dan is de kwaliteit van jouw Oude meesters canvas lang niet zo goed als wanneer je kiest voor onze schilderijen van Oude meesters op canvas. Doordat alleen de beste beelden onze selectie doorstaan en wij gebruikmaken van kwalitatieve materialen zijn de Oude meesters aan de muur net zo echt als een museumstuk.

Kwalitatief canvas met een Oude meester

Voor de ontwikkeling van jouw Hollandse meesters schilderij gebruiken wij canvas dat is gemaakt van sterk linnen. Het canvas dat wordt gebruikt, is van hetzelfde materiaal waar de schilders hun kunstwerken op hebben gemaakt. Hierdoor komt de structuur en de matte uitstraling van een canvas Hollandse meesters overeen met het echte doek.

Om de foto op canvas zijn vorm te laten behouden en het ophangen makkelijker te maken, wordt jouw schilderij op een PEFC gekeurd houten frame gespannen. Om eventuele verkleuring van de kleuren tegen te gaan, en ervoor te zorgen dat je jouw kunstwerk op canvas schoon kunt houden, bestaat de toplaag uit een coating die bestand is tegen water en UV-straling. Hoeveel zon of stof jouw Oude meester ook vangt, het schilderij blijft mooi.

Betaalbare Oude meesters op canvas

Het gebeurt wel eens dat beroemde schilderijen op canvas worden geveild voor bedragen die oplopen in de duizenden, dan wel miljoenen euro’s. Het overgrote deel van de mensen kan, hoe graag ze dit misschien ook willen, zulke bedragen niet op tafel leggen. Voor de kunstliefhebbers die toch graag een bekend schilderij op canvas aan zijn of haar eigen muur wil hangen, biedt Topdoek de oplossing met ons canvas van Hollandse meesters.

Waar de wanddecoratie van bijvoorbeeld Vincent van Gogh door zijn kwaliteit en uitstraling net echt lijkt, komen de prijzen niet in de buurt van een echt doek. Ons canvas schilderij Oude meesters bestel je al voordelig. Dit is niet alleen het geval bij een schilderij van Oude meesters. Ook andere collecties als een canvas Schotse hooglander of de canvas wereldkaarten bestel je hier al tegen een mooie prijs.

Canvas met Oude meester van jouw dromen

Het fijne aan een Oude meester met canvas is dat je hem helemaal op jouw wensen kunt afstemmen en je hem eenvoudig bestelt. Nadat jij jouw favoriete schilderij hebt aangeklikt, is het tijd om jouw persoonlijke voorkeuren door te geven.

Iets dat erg veel invloed heeft op de uitstraling van jouw Oude meesters wanddecoratie is het formaat. De Nachtwacht is bijvoorbeeld niet voor niets zo indrukwekkend door zijn immense grootte. Zelf hoef je het echter niet zo bont te maken om toch een passende blikvanger in huis te krijgen. Naast de XXL-formaten kun je ook kleine Oude meesters op poster bestellen. Het kleinste formaat is 20 x 20 centimeter.

Om het ophangen van jouw schilderij te vergemakkelijken, bieden wij twee heel verschillende bevestigingssystemen aan. Je bepaalt zelf of en voor welk systeem je kiest. Ga voor het standaard systeem met een kartelhaak of selecteer de optie voor zelfklevende strips waarbij je niet in de muren hoeft te boren.

Hollandse meester schilderij met lijst

Als er één extra optie is die je bij het bestellen van een Hollandse meesters voor aan de muur niet mag vergeten, is het wel de optie voor de baklijst. Schilderijen in musea worden met een reden in een schilderijlijst gehangen. Zo’n baklijst vormt het doek niet alleen een mooier geheel, maar beschermt jouw canvas ook nog eens. Met een keuze uit meerdere kleuren en verschillende formaten is er altijd een passende lijst te vinden. Voeg deze dus zeker toe aan jouw bestelling.

Na de mogelijkheid voor het toevoegen van een baklijst aan jouw Oude meester is het tijd om de bestelling af te ronden door jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Heb je op ‘plaats de bestelling gedrukt’? Dan zullen wij jouw kunst op canvas zo snel mogelijk in productie nemen. Door onze snelle verzending zal het nooit lang duren voor de Oude meesters aan jouw muur hangen.

Neem in de tussentijd zeker eens een kijkje bij alle andere canvas schilderij collecties in ons assortiment en overige mogelijkheden van canvas. Voor hetzelfde geldt, vind je ook hier nog een ander fraai beeld die je cadeau kunt doen aan een geliefde. Met de keuze uit beelden van dieren tot een canvas strand & zee is er voor ieder persoon uit jouw omgeving een geschikte afdruk te vinden.

Geef jouw interieur een nieuw leven met een oud en bekend schilderij als aankleding. Bekijk binnenkort ook jouw favoriete schilderij van heel dichtbij door direct één of meerdere Oude meesters op canvas te bestellen!