• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Spatwand keuken Marmer

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan eens onze inductiebeschermers, ook hier heb je een ruime keuze uit collecties. Zoek je toch iets persoonlijkers? Bestel dan een spatscherm met eigen foto.

 

Spatscherm keuken Marmer bestellen

De materiaalsoort marmer en een keuken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vandaar ook dat je bij Topdoek een uitgebreide collectie met marmerbeelden voor op een keuken spatscherm kunt vinden.

Waarom een spatwand keuken met marmerlook?

Van aanrechtbladen tot kastjes en achterwanden. Marmer in de keuken kan op veel manieren worden toegepast. Dit komt door de fijne eigenschappen van het marmer en de vele kleuren waarin het te verkrijgen is.

Een nadeel van marmer is echter dat het ook vrij prijzig is. Gelukkig hebben we daar bij Topdoek een perfecte oplossing voor, namelijk: een marmer spatwand keuken! Zo’n spatscherm keuken wordt niet van echt marmer gemaakt, maar heeft wel een levensechte marmerlook. Dit betekent dat onze spatwand keuken van marmer niet van echt is te onderscheiden, en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

In onze marmer collectie hebben we een groot aantal beelden van marmer in verschillende kleuren. Beslis welke variant je het mooist vindt en bescherm de muur achter jouw gasfornuis of kookplaat op een unieke manier. Bestel vandaag nog jouw eigen spatscherm keuken van marmer!