• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Opties

Met de foto op doek effecten van Topdoek kies je ervoor om je foto op canvas nog specialer te maken! De prijzen voor de verschillende speciale effecten vind je onder het kopje van het desbetreffende effect. Het omzetten van een kleurenfoto naar zwart wit of naar het oudbruine 'sepia' behoort tot onze gratis bewerkingen! Heb je naast deze foto op doek effecten een ander grafisch verzoek, dan kun je het altijd contact opnemen met ons via info@topdoek.nl.

Fotocollage op canvas

Kun je niet kiezen uit al je foto's of wil je door middel van verschillende afbeeldingen een verhaal vertellen? Kies dan voor het samenstellen van fotocollage op canvas. Het team van Topdoek.nl kan een foto canvas collage voor je ontwerpen met minimaal 4 en maximaal 16 foto's.

Prijs foto op canvas collage: doekprijs + €15,- (inclusief twee correctieronden) 

Lees meer over een fotocollage op canvas

Direct bestellen

Canvas drieluik of tweeluik

Het is natuurlijk al ontzettend mooi om je favoriete foto op 1 doek af te laten drukken. Maar je geeft je foto net dat beetje extra door deze op meerdere canvas doeken af te drukken. Het team van Topdoek zorgt er voor dat de canvas doeken mooi op elkaar aansluiten, zodat de foto perfect weergegeven wordt. De prijs voor het maken van een twee (of meer) luik bedraagt € 15,- per foto, natuurlijk betaal je per doek de prijs die voor het betreffende canvas doek geldt.

Prijs canvas twee- of drieluik: doekprijzen + €15,-

Lees meer over een drieluik op canvas

Direct bestellen

Zwart wit canvas doek & sepia canvas foto 

foto op canvas origineelfoto op canvas in zwart witfoto op canvas in sepia

Geef je foto op doek een klassieke uitstraling door uw kleurenfoto zwart wit of sepia te maken. Dit kun je zelf doen in ons bestelsysteem. Met 1 druk op de knop zie je hoe je kleurenfoto er uitziet in het zwart wit of sepia op doek. Nieuwsgierig geworden? Lees meer over zwart-wit foto op canvas.  

Direct bestellen

Datum of rode ogen verwijderen

foto op canvas in zwart witfoto op canvas in sepia
Wil je een foto op doek laten afdrukken, maar er staat een datum op de foto? Of hebben de personen op de foto rode ogen? Laat de foto dan bewerken door het Topdoek team. Vink in het bestelproces aan dat je graag wilt dat wij de rode ogen of de datum verwijderen. Het laten verwijderen van een datum of rode ogen is geheel kosteloos.

Direct bestellen