• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Behangcirkel Exclusief

Behangcirkel Exclusieve Beelden

Ben je al een tijdje op zoek naar het perfecte cadeau dat je aan iedereen kunt geven? Deze zoektocht is niet makkelijk, want er zijn zoveel leuke geschenken en elke persoon heeft een andere smaak. Als jij een leuk cadeau vindt, dan moet het zich ook maar net in de goede prijscategorie bevinden. Zoek niet verder, want wij bij Topdoek hebben de beste keuzes voor jou!

Topdoek heeft allerlei verschillende soorten decoraties die jij kunt geven als cadeau of juist kunt kopen voor je eigen huisje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een behangcirkel met exclusieve beelden als geschenk te geven. Het is een neutraal woonaccessoire dat je heel leuk kunt combineren en eigenlijk altijd goed in de smaak zal vallen.

Deze behangcirkel kun je volledig aanpassen naar jouw eigen wensen en eigen voorkeuren, zodat je nooit de fout in gaat! Er is keuze uit verschillende soorten afbeeldingen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een behangcirkel met bloemen als geschenk voor je beste vriendin en een behangcirkel met een leeuw voor de slaapkamer van je zoontje.

De collectie van behangcirkels met exclusieve beelden heeft verschillende afbeeldingen waar jij uit kunt kiezen en ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier. Ze zorgen voor meer sfeer in de ruimte. Ook als cadeau zou je dit niet snel tegenkomen, want het is een verrassend geschenk waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Behangcirkel en de voordelen

De beste manier om jouw kamer uniek te maken is met een mooie behangcirkel. Door de ronde vorm is het een decoratie die je niet vaak tegenkomt in het interieur. Als jij gasten uitnodigt zullen zij vol verwondering naar deze woondecoratie kijken.

Je zult je vast afvragen wat het verschil is tussen de muurcirkel en de behangcirkel. Wij nemen je dat niet kwalijk, want de twee lijken erg veel op elkaar. De ronde vorm veroorzaakt dit probleem.

Toch is er degelijk een verschil tussen de twee. Een muurcirkel moet je namelijk ophangen, terwijl de behangcirkel direct op de muur kan worden geplakken. Maar beide zijn een echte eyecatcher!

Exclusieve beelden in de woonkamer

Met al deze keuzes, hoe kies je dan voor de beste woondecoratie? Een cirkel op het behang met bloemen staat leuk in elk interieur door de neutrale kleuren en de neutrale afbeelding. Het geeft meer sfeer aan de kamer, maar leidt niet te veel af. Als je zoekt naar een neutraal woonaccessoire, is dit ideaal voor jouw interieur!

Ook kun je kiezen voor een behangcirkel met goud tinten. Dit staat heel leuk in een modern interieur en je kunt het combineren met een zwart-wit behangcirkel of zelfs een behangcirkel met zwart en goud! Omdat de kleuren niet zo aanwezig zijn in deze decoraties, wordt er meer nadruk gelegd op de afbeelding zelf.

Er is ook een behangcirkel met een leeuw. Als je op zoekt bent naar een decoratie die een grote invloed heeft op het beeld van je kamer, is dit wat je zoekt. Het is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld andere behangcirkels met bloemen of juist andere woondecoraties. De keuzes zijn eindeloos.

Productinformatie

Onze behangcirkels zijn allemaal 0,2 mm dik en worden gemaakt van polyester. Deze stof is erg stevig en gaat lang mee. Dit is dus ideaal voor woondecoraties, omdat je het niet snel hoeft te vervangen.

De behangcirkels van Topdoek zijn zelfklevend, waardoor je ze makkelijk op de muur kunt plakken zonder hulp van anderen. Zolang de ondergrond glad en droog is, zal het goed plakken. Als dit niet zo is, zal de lijm sneller loslaten. Deze lijmlaag is niet te sterk, zodat de sticker makkelijk valt te verwijderen.

Ze zijn beschikbaar in allerlei verschillende formaten. De kleinste maat heeft een diameter van 30 cm en de grootste heeft een diameter van 120 cm. Er is altijd een behangcirkel die past in de ruimte die jij hebt vrijgehouden.

Het formaat van een behangcirkel heeft veel invloed op de uitstraling van de ruimte. Een grote decoratie neemt veel ruimte in en je hoeft deze niet meer te combineren met andere muurdecoraties. Kleine behangcirkels kun je heel leuk combineren met elkaar of met andere muuraccessoires.

Bestelproces

Het bestellen van een behangcirkel met exclusieve beelden hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet als eerste een keuze maken tussen de collecties en daarna een keuze tussen de verschillende afbeeldingen van deze collectie. De op een na laatste keuze die je moet maken is het formaat van de behangcirkel.

Het formaat van de decoratie is erg belangrijk, dus herinner jezelf eraan om de plek waar jij je behangcirkel wilt ophangen goed op te meten. Je wilt natuurlijk niet de verkeerde maat kiezen!

Als je het juiste formaat en de juiste afbeelding hebt gekozen, dan kom je op een pagina met extra opties. De laatste keuze die je moet maken is of je een rakel met vilt aan je bestelling wilt toevoegen. Met deze rakel kun je de behangcirkel zonder hem te beschadigen aan de muur plakken.

Na al deze opties kun je eindelijk je bestelling afronden. Loop je toch nog tegen vragen of problemen aan? Kijk op onze pagina met de meest gestelde vragen.

Als je hier geen antwoord kunt vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een behangcirkel met eigen foto perfect voor jou! Neem ook eens een kijkje bij onze kinderkamer collecties!