• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Baklijst

Heb jij nou een mooie foto op canvas en mis jij nog iets? Dan ben jij bij TopDoek.nl op het juiste adres. Bij TopDoek.nl kan jij een baklijst kopen, waarbij onze baklijsten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Wanneer jij een baklijst wil kopen bij TopDoek.nl heb je de keuze uit een witte canvas lijst, zwart en houtkleurig. Hier vertellen wij aan jou hoe jij canvas lijsten kan bestellen en in welke formaten een lijst voor canvas verkrijgbaar is. Een baklijst zwart kan net datgene zijn wat je mist. Ook met dit product kan je een schilderij inlijsten, wat het product een sierlijke uitstraling geeft. Een baklijst maken is nog nooit zo simpel geweest!

De baklijst als eyecatcher

Onze baklijsten worden steeds meer populair. Dit komt omdat steeds meer mensen inzien dat een canvas lijst de finishing touch kan zijn. Jouw mooiste herinnering vastleggen op een canvasdoek van CanvasCompany.nl is een absolute aanrader. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij onze klanten een geweldige kwaliteit en dus een fotoproduct waar nog vele jaren van kan worden genoten. Om het product helemaal af te maken kan jij een baklijst kopen. Een baklijst wordt vaak gezien als schilderijlijst en heeft een unieke uitstraling. Hierdoor kan je zonder twijfel een schilderij inlijsten met onze canvas lijsten. Een baklijst canvas is bedoeld voor onze canvasdoeken van 2 centimeter dik. Wanneer je een foto op canvas besteld heb je altijd de optie om een lijst voor canvas te bestellen. Heb je dit niet gedaan en er achteraf toch een beetje spijt van? Geen enkel probleem, deze canvas lijst kan jij namelijk ook los bij ons bestellen! Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Hieronder vertellen wij jou wat over onze verschillende baklijsten.

Diverse baklijsten

Zoals eerder benoemd hebben wij diverse lijsten voor canvas in de kleur zwart, wit en houtkleurig. Elke foto heeft namelijk een andere kleur nodig en op deze manier kunnen wij van TopDoek.nl inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Daarnaast is niet elke foto van dezelfde grootte, waardoor een houten baklijst van ons in verschillende formaten verkrijgbaar is. De formaten liggen tussen een kleine bak lijst van 20x20 cm tot een baklijst van het formaat 100x100 cm. Op deze manier is er voor iedereen een baklijst op maat. Door de neutrale kleuren van de baklijst past zo’n unieke omlijsting bij iedere foto en in iedere woonkamer. Alle onze baklijsten worden overigens gemaakt van hout en zijn van de beste kwaliteit. Een passende en goedkope baklijst bestellen is dankzij onze handige besteltool binnen enkele klikken gedaan. De houten schilderijlijsten zijn een absolute aanrader en maken jouw canvasdoek nog bijzonderder. Ben jij geïnteresseerd in goedkope baklijsten en wil je er één bestellen? Hieronder vertellen wij aan jou hoe jij bij ons een canvas met lijst kan bestellen.

Bestel jouw baklijst bij TopDoek.nl

Met onze simpele besteltool is het bestellen van een goedkope lijst nog nooit zo eenvoudig geweest. Als eerste kan je een kijkje nemen bij de voorbeelden die te zien zijn. Wij van TopDoek.nl raden het aan om even hier te kijken bij alle kleuren, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe de baklijsten eruit zien en zodat jij kan nadenken wat jouw foto op canvas nodig heeft. Aan jouw rechterkant heb je keuze uit meer dan tien formaten, waardoor het juiste formaat er voor jou wel tussen zit. Je kan jouw baklijst altijd op een later moment nog bestellen!

Wanneer jij deze stappen volgt kan je het product in jouw winkelmand doen. Vervolgens worden jouw gegevens in een opsomming weergegeven. Hierdoor is het voor jou overzichtelijk en kan je de gegevens controleren. Wanneer jij hiermee akkoord gaat kan je de bestelling afronden en hoef je alleen nog maar op het product te wachten. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een mooie lijst voor canvas doek hier op CanvasCompany!

Wij hopen dat je via deze manier voldoende informatie hebt gekregen over onze baklijsten. Heb je toch nog één of meerdere vragen? Op onze website hebben wij een pagina met veelgestelde vragen. Deze vragen zijn per categorie ingedeeld, zodat het zoekproces voor jou makkelijk is. Wanneer jouw vraag toch niet wordt beantwoord kan jij gerust contact opnemen met onze klantenservice, via de mail of telefoon. Onze klantenservice is van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur geopend. Daarnaast krijg je bij ons via de mail binnen 24 uur antwoord, wanneer dit ook op een werkdag valt. Bij TopDoek willen wij voldoen aan de wensen van onze klanten, waardoor jij bij ons verzekert bent van de juiste kwaliteit. Daarbij verkopen wij onze producten voor zeer voordelige prijzen. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een baklijst bij TopDoek.nl en voor je het weet heb jij een houten frame voor canvas voor jouw foto op canvas!