• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst

Tegenwoordig vallen ze niet meer te ontwijken, canvasdoeken in verschillende formaten en diktes. Met de mooiste foto’s van dieren, prachtige landschappen en mooiste portretten. Canvasdoeken met en zonder baklijst. schilderijlijsten geven een luxueuze uitstraling aan jouw kunstwerken. Deze kunststof lijsten zijn er in wel 17 formaten van klein tot groot. Kies voor een losse canvas lijst of in combinatie met een canvas. Een baklijst kopen doe je op TopDoek.nl!

Jouw canvasdoek met baklijst

Canvasdoeken zijn overal te vinden in verschillende groottes en diktes met verschillende afbeeldingen. Kies voor een canvasdoek met standaard afbeelding of maak jouw eigen met zelfgekozen foto’s, als een fotocollage of individueel. Geef een luxe uitstraling aan jouw canvas met een kunststof baklijst. De schilderijlijst heeft de uitstraling van een houten lijst, en is ideaal als je jouw canvas iets wilt pimpen. Deze kunststof lijsten zijn eenvoudig te monteren. Wij hebben de lijst al in elkaar gezet, voorzien van een plakstrip om je canvas op te bevestigen en een haakje als ophangsysteem toegevoegd. Let wel op dat de canvas lijst alleen geschikt is voor canvassen met een dikte van 2 cm. De baklijst canvas is beschikbaar in wel 17 verschillende formaten, hieronder is een opsomming van alle formaten te vinden. Je kunt de baklijst in combinatie met een canvas doek bestellen of los. Wanneer je de baklijst wilt bestellen in combinatie met een canvas doek kun je na het samenstellen van het canvasdoek kiezen voor een baklijst, een fotostandaard en een eventueel ander ophangsysteem zoals plakstrips.

De baklijsten zijn te verkrijgen in wel 17 verschillende formaten en alleen geschikt voor canvasdoeken met een dikte van 2 cm. Je hebt de keuze uit de volgende formaten: 20x20cm, 20x30cm, 30x30cm, 30x40cm, 40x40cm, 40x60cm, 50x50cm, 50x70cm, 60x60 cm, 60x80cm, 60x90cm, 70x70cm, 70x100cm, 80x100cm, 80x120cm, 90x90cm en 100x100cm.

Jouw canvas met schilderijlijst bestellen

Een foto op canvas met lijst bestellen is gemakkelijk en snel op TopDoek. Kies voor een losse baklijst of in combinatie met een canvasdoek. Wanneer je een baklijst in combinatie met een canvasdoek wilt bestellen, moet je eerst het canvasdoek samenstellen. Als je dit hebt gedaan, kun je naar de volgende stap. Hier krijg je de keuze of je een eventueel extra ophangsysteem wilt bestellen, zoals plakstrips of een haakje. Ook krijg je de mogelijkheid om een fotostandaard of baklijst te bestellen. Hierna kun je door en krijg je ook nog de keuze voor een fotocontrole, zodat je bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit van jouw canvas met baklijst.

Bestel jouw baklijst NU op TopDoek.nl!