• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Wanddecoratie toilet

Accessoires voor het kleinste kamertje

Ben je op zoek naar naar decoratie voor in de wc? Wil je wat sfeer creëren op de wand van het toilet? Kies dan voor een van de prachtige decoratieve items van TopDoek.nl en maak van die saaie muur echt iets prachtigs voor een lage prijs!

Wanddecoraties voor iedereen

Bij ons kun je allerlei verschillende wanddecoraties voor in de wc bestellen voor een zachte prijs. Bij ons zul je zeker weten decoratie vinden die past bij het interieur van jouw huis. Zoals je ziet zijn er vele producten en personalisatiemogelijkheden, dus er zal zeker ook iets voor jou tussen zitten!

Ben je benieuwd naar onze wanddecoratieproducten? Lees dan snel verder, want hieronder lees wat we allemaal in huis hebben. Je zult er vast en zeker inspiratie van krijgen voor het ontwerpen van je eigen muurdecoratie.

Waarom wanddecoratie voor het toilet?

Als je de muren van je woonkamer en slaapkamer decoreert, waarom zou je dan ook geen decoratie voor het toilet bestellen? Wanddecoratie vormt de basis van het opvrolijken van een interieur. Bij ons heb je bovendien de meeste opties voor personalisatie, want hier kun je zelf de kleur en stijl van je decoratie kiezen, en dat voor een zachte prijs.

Soorten wanddecoraties

Onze wanddecoratie is gemaakt van verschillende materialen. Canvas is het meest populair en verkrijgbaar voor een lage prijs. Naast canvas kun je ook kiezen voor een leuk product van metaal, hout, forex, plexiglas of karton. Bekijk de mogelijkheden, en ontdek welk materiaal het best bij jou past.

Bij sommige producten kun je ook zelf een vorm uitzoeken. Ook kun je vaak een eigen foto op de decoratie laten drukken. Dit maakt onze producten extra persoonlijk. Tot slot kun je ook een maat uitzoeken. Dit is wel zo handig, want je wilt natuurlijk wel dat de decoratie goed op de muur past.

Bij sommige producten kun je in plaats van een eigen foto ook kiezen voor een afbeelding uit een van onze collecties, voor dezelfde lage prijs. Dit is lekker makkelijk, want zo hoef je niet zelf een mooi plaatje te schieten. Zorg er wel voor dat je een afbeelding kiest in dezelfde stijl en kleuren als de rest van je interieur. Zo past de wanddecoratie er helemaal bij!

Bestel jouw wanddecoratie voor het toilet op TopDoek.nl

Het bestelproces

Heb je je keuze gemaakt uit onze producten? Dan kun je de juiste opties selecteren, zoals formaat, vorm en materiaal. Deze opties bepalen uiteindelijk de prijs van je product. Grotere decoratie heeft natuurlijk een hogere prijs. Ook hebben sommige materialen een hogere prijs dan andere.

Hierna kun je een foto uploaden of een collectieafbeelding uitzoeken. De rest van het ontwerpen en personaliseren spreekt voor zich. Na het ontwerpen kun je nog je keuze maken uit een aantal extra opties, zoals een ophangsysteem. Vervolgens kun je je bestelling afronden en ben je klaar!

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze wanddecoratieproducten of over het bestellen ervan? Neem dan een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Zij staan altijd voor je klaar!

Wij van TopDoek.nl zijn al jarenlang specialisten in het bedrukken van allerlei schitterende wanddecoratieproducten. Bestel daarom jouw wanddecoratie voor op het toilet voor een zachte prijs bij ons, op TopDoek.nl!

Wat hang ik aan de muur in de wc?

Je kunt heel veel aan de muur van het toilet hangen. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel. Ook onze wanddecoratie is hiervoor uitermate geschikt!

Hoe decoreer je een toilet?

Je kunt je wc op allerlei manieren decoreren. Hang bijvoorbeeld een spiegel of wat leuke muurdecoratie op. Je kunt ook een paar decoratieve voorwerpen op een plankje zetten.

Hoe maak je het toilet gezellig?

Dit kan het best door middel van muurdecoratie. Bestel bijvoorbeeld een canvas, een poster of een ander wanddecoratieproduct op onze website, want hier heb je heel veel keus!

Welke kleur verf voor toilet?

Je kunt het best voor een lichte tint gaan, omdat dit het kleine kamertje een stuk ruimer doet lijken. Ga bijvoorbeeld voor standaard wit, of kies een mooie pasteltint, zoals lichtblauw.

Hoe een kleine wc inrichten?

Je kunt een kleine wc ruimer doen lijken door veel lichte tinten te gebruiken. Je kunt ook een grote spiegel ophangen of wanddecoratie met een doorkijkje aan de muur hangen. Zo lijkt het al snel een stuk groter!