• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

LET OP: De korting is nog  dagen, uur, min.uten en sec.onden geldig

Black Friday
Black Friday

 

Profiteer van hoge kortingen en de beste acties bij Topdoek tijdens Black Friday. De populairste producten zijn al voor jou geselecteerd. Scoor snel jouw favoriete collectiebeelden of andere vele mooie fotoproducten voordat de korting is afgelopen.

 

De beste Black Friday deals

Bij Topdoek garanderen we je het hele jaar door de laagste prijzen voor de beste kwaliteit producten. Ondanks deze scherpe prijzen bieden we je ook fijne Black Friday deals. Hierdoor bestel je jouw favoriete product tijdens Black Friday zelfs tegen nog scherpere prijzen dan anders.

De kortingen zijn vandaag al geldig en de kortingsactie loopt helemaal door tot aan Sinterklaas. Dit is met een simpele reden gedaan. We willen je namelijk genoeg tijd geven om van onze goede deals te profiteren. Scoor nu bijvoorbeeld al al jouw cadeaus voor de decembermaand of laat jouw mooie vakantieherinnering op een product naar wens afdrukken. De keuze in ons assortiment is enorm en ligt helemaal bij jou.

Voor welke producten gelden deze acties?

Op deze pagina staan een groot aantal producten die tot onze bestsellers behoren. Zoals je hebt kunnen zien, bieden we op al deze producten een grote korting. Hier houdt het echter niet op. Ook alle andere producten in ons assortiment vallen binnen de Black Friday deals. Je bestelt hier dus al jouw favoriete producten tegen een scherpe prijs. Dat wordt inslaan!

De fotoproducten van Topdoek

Ons assortiment aan fotoproducten is werkelijk enorm. Je vindt hier alles van gepersonaliseerde wanddecoraties tot aan unieke accessoires met eigen foto. Kies bijvoorbeeld voor de welbekende foto op canvas om in de woonkamer op te hangen, personaliseer jouw keuken met een inductie beschermer en spatscherm of haal vast een unieke kerstbal om later dit jaar in de kerstboom te hangen. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je vindt het in ons assortiment.

Naast het uploaden van een eigen foto is het voor enkele producten ook mogelijk om een afbeelding uit één van onze vele collecties te kiezen. Een aantal redenen om hiervoor te kiezen, zijn:

  • Je bent op zoek naar een specifieke afdruk op een gewenste product, maar je hebt zelf geen foto van goede kwaliteit.
  • Je wilt jouw wand versieren met een meer algemene foto. Zo vind je hier bijvoorbeeld stillevens, schilderijen van Oude Meesters en beelden van Schotse hooglanders.
  • Je weet niet wat voor foto je op een product wilt laten drukken, neemt een kijkje in onze collecties en vindt een beeld waar je direct verliefd op bent geworden.

Kortom, er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je voor een afbeelding uit onze collectie zou kiezen tijdens deze Black Friday actie. Neem dus zeker eens een kijkje in onze diverse collecties en wie weet, vind je het beeld van jouw dromen.

Product bestellen tijdens Black Friday

Heb je de wanddecoratie of het accessoire van jouw wensen gevonden en gepersonaliseerd? Dan is het tijd om de bestelling te plaatsen. Bij Topdoek is het heel eenvoudig om tijdens de Black Friday actie een gepersonaliseerd product te bestellen.

Je plaatst jouw gewenste product na het personaliseren simpelweg in het winkelwagentje. Hierna is het tijd om jouw persoonlijke gegevens in te vullen en de bestelling af te ronden. Vervolgens is het aan ons de taak om jouw fotoproduct te produceren en zo snel mogelijk bij je thuis te laten bezorgen.

Tijdens het bestellen, krijg je hulp van onze handige besteltool die je stap voor stap richting het uiteindelijke bestellen brengt. Hoe makkelijk is dat? Wacht niet te lang en profiteer van onze kortingen tijdens Black Friday!