• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposters Vakantie

Onze collectie vakantie tuinposters is een geweldige manier om van de mooiste vakantieplekken ter wereld te genieten en toch alle gemakken van thuis te hebben. Met onze tuindoeken ben je gegarandeerd van een kwalitatief goede foto die het heerlijke vakantiegevoel uitstraalt. Door de verschillende beelden in de collectie is er voor ieder vakantietype iets moois te vinden. We bieden bovendien een ruime keuze aan formaten, zodat je de perfecte tuinposter voor jouw tuin kunt vinden. Haal daarom jouw vakantie tuinposter, inclusief vakantiegevoel, vandaag nog in huis!

60% KORTING op ALLE TUINPOSTERS! - De korting is al geactiveerd!

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Van een tuindoek met vakantiebestemming tot een tuinposter strand

Onze vakantie collectie op posters voor buiten omvat diverse foto's van enkele populaire toeristische bestemmingen in de wereld. Zo kun je kiezen voor een tuinposter van Griekenland of een afbeelding van het heerlijk verkoelende Gardameer op tuinposter. Naast deze specifieke locaties kun je ook kiezen voor een algemener beeld als een tuinposter strand met schommelende hangmat. Spreekt dit strand op tuinposter jou erg aan? Dan is het echt een aanrader om onze uitgebreide collectie met tuindoeken strand te bekijken. Wie weet, vind je hier een foto waar je in een oogopslag verliefd op wordt.

Ontwerp jouw vakantie poster naar wens

Of je nu een beeld van een traditionele vakantiebestemming of juist iets unieks zoekt, in onze vakantie collectie vind je een tuinposter die aan al jouw wensen voldoet. Dan bedoelen we zowel de vakantiefoto als overige eigenschappen van zo'n doek voor buiten.

Zo kun je bijvoorbeeld zelf de grootte van jouw tuinposter bepalen. Afhankelijk van de ruimte die jij wilt bekleden en het budget dat je daarvoor hebt, kun je een gepersonaliseerde poster ontwerpen. Vanaf 40x40 cm vind je diverse formaten tot en met XXL-doek. Je vindt sowieso de perfecte maat voor jouw tuin, zithoek of patio. Heb je al bedacht waar in de tuin je jouw vakantie poster wilt bevestigen? Dan kun je kijk ook eens naar de ophangmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een los doek, maar ook voor uitgebreidere ophangsystemen met frame.

Jouw eigen vakantiefoto op buitenposter

Topdoek biedt je naast de variatie aan collecties ook de optie om een unieke poster te ontwerpen door een eigen afbeelding te uploaden, fotobewerkingen toe te passen en tekst toe te voegen. Je zou bijvoorbeeld de data en locatie aan jouw foto toe kunnen voegen. Onze tip is dan ook om eens rustig de tijd te nemen en je in alle opties te verdiepen. In een handomdraai maak je een gepersonaliseerde herinnering aan mooie tijden die jouw tuin opfleurt.

Kort samengevat, met een vakantie tuinposter uit onze collectie breng je de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld naar jouw tuin en geniet je gegarandeerd van een kwalitatieve foto. Plaats dus direct jouw tuinposter vakantie bestelling!