• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Muurcirkel Exclusieve Beelden

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je toch iets persoonlijkers? Dan is een muurcirkel met eigen foto perfect voor jou!

 

Muurcirkel Exclusieve Beelden

Ben je al een tijdje op zoek naar dat leuke, maar ook origineel cadeau? Het vinden van een geschikt geschenk is niet altijd iets makkelijks, je kunt zoveel leuke dingen geven!

Stel, je beste vriendin is net verhuisd en de muren zijn nog wat kaal. Het beste wat je dan kan geven is wanddecoratie! Een nuttig, maar ook origineel geschenk.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een muurcirkel uit onze collecties. Wij hebben vele verschillende soorten muurcirkels met allerlei afbeeldingen. Je hebt altijd een keuze die leuk staat in jouw kamer, dus neem snel een kijkje en pimp de muren!

Voordelen van een muurcirkel

Muurcirkels zijn de ideale wanddecoratie als je gaat voor een unieke uitstraling van jouw kamer. Door hun ronde vorm zijn ze anders dan de meeste muurdecoratie en grijpt het meteen de aandacht van anderen. Ze zijn een trendy eyecatcher die binnenkort jouw favoriete woonaccessoire zijn!

Muurcirkels zijn al heel uniek in vorm, maar ook bij het ophangen van deze woondecoratie kan je een totaal uniek interieur creëren. Er zal niet snel iemand anders dezelfde wandcirkel kopen en hem dan precies op dezelfde plek en hoogte ophangen. Combinaties die je kunt maken met deze woondecoratie zijn eindeloos en je kan je creativiteit helemaal laten gaan!

Topdoek heeft keuze uit veel verschillende soorten wandcirkels die jij kan gebruiken in de woonkamer en heel leuk in combinatie met je meubels kunnen gaan. Ga je liever voor een muurcirkel met bloemen of zoek je een decoratie op de muur met vrouwen? De collectie exclusief is dan wat jij zoekt!

Wandcirkel met bloemen

Er is niets makkelijkers dan muurcirkels met bloemen. Ze passen bij elke inrichting en daarnaast zijn ze heel mooi om naar te kijken. In onze de collectie exclusief van muurcirkels hebben wij veel afbeeldingen met bloemen. Deze geven de kamer toch nog een extra kleurtje en zorgen voor een glimlach op ieders gezicht.

Je kan kiezen voor muurcirkels met bloemen die de schoonheid van mensen benadrukken. Zo heeft Topdoek een lichte muur decoratie met vrouwen met een schone uitstraling die heel leuk staat in een donker interieur.

Een wand decoratie met een Afrikaanse vrouw staat heel leuk in een neutraal interieur door de kracht en schoonheid die zij uitstraalt. Zo zijn er allerlei combinaties mogelijk.

Bloemen zijn een neutrale decoratie waar iedereen van houdt. Ze brengen meer diepte in de kamer en zorgen niet voor een drukke uitstraling van jouw favoriete ruimte. Ze zijn eenvoudig te combineren met andere woondecoraties en kunnen ook de nadruk leggen op andere accessoires.

Zwart-wit combineren in de kamer

Zwart-wit wandcirkels zijn heel neutraal. Ze hangen leuk aan elke muur en zijn een leuke muurdecoratie die je met veel andere accessoires kan combineren. Topdoek heeft de wandcirkel voor jou.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wandcirkel met zwart en goud. Het goud in deze muurcirkel komt beter over door het gebruik van de grijstinten in de rest. Het is een simpele decoratie, maar geeft jouw kamer toch een luxe uitstraling.

Met grijstinten in de woonkamer of slaapkamer kan je nooit fout gaan. De uitstraling wordt niet te druk en zorgt voor een perfecte balans tussen een lege en een drukke kamer. Een zwart met gouden wandcirkel creëert een luxe uitstraling binnen waar vele van je gasten jaloers op zullen zijn.

Dieren in de woonkamer

Natuurlijk is het niet voor iedereen, maar het is een makkelijke manier om je kamer wat meer diepte te geven. Decoratie met afbeeldingen van dieren is heel simpel en staat heel leuk in elke woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wandcirkel met een leeuw voor in jouw kamer!

Een wandcirkel met dieren geeft veel sfeer aan de kamer en zorgt ervoor dat er niet meer decoratie op de muur hoeft te hangen. Het vrolijkt je interieur op en zorgt voor een gezellige sfeer. De aandacht van je gasten wordt meteen getrokken door deze geweldige muurcirkel met een leeuw.

De muurcirkel is een trendy accessoire om jouw interieur te voorzien van een exclusieve uitstraling. Met deze collectie van Topdoek hoef jij je geen zorgen te maken over een saaie inrichting, dat zal niet gebeuren. Je zal veel complimenten krijgen met deze geweldige woonaccessoires.

Productinformatie

De muurcirkels bij Topdoek zijn in drie verschillende maten beschikbaar. Formaten van klein naar groot, er is altijd een keuze voor jou! Je hebt de keuze uit een wandcirkel met een doorsnede van 30 cm, 60 cm, of 90 cm. De wandcirkels van 30 cm en 60 cm hebben een dikte van 3 mm en de muurcirkel van 90 cm heeft een dikte van 5 mm.

Het formaat van een muurcirkel heeft veel invloed op het beeld van jouw kamer, dus kies zorgvuldig voor welke maat jij gaat! Kleine wandcirkels kan je combineren met meerdere muurcirkels, of met andere muur decoraties. Een grote wandcirkel is heel leuk om alleen aan de wand te hangen.

Exclusieve beelden hebben niet iedereens voorkeur. Dat nemen wij niemand kwalijk. Gelukkig zijn er nog andere collecties van muurcirkels waar jij uit kunt kiezen. Tussen al deze collecties die wij bieden, zal er vast een muurcirkel zitten waar jij van houdt.

Als je meer groen wilt in jouw kamer, kan je kiezen voor een natuur muurcirkel! Een makkelijke, maar artistieke ingreep. Als je veel houdt van grote dieren en een bruin interieur, dan passen de Schotse hooglander muurcirkels bij jouw wensen.

Bestelproces

Heb je de exclusieve wandcirkel gevonden die past bij jouw voorkeuren en inrichting? Twijfel niet langer en druk op de bestelknop!

Het bestellen op Topdoek is een eenvoudig proces dat iedereen kan doen. Eerst kies je het formaat van de muurcirkel die jij wilt. Meet van tevoren de ruimte waar jij het woonaccessoire wilt ophangen, dan kom je niet in de knoei met verkeerde afmetingen.

Hierna voeg je het product toe aan je winkelmandje. Je kunt ervoor kiezen om nog verder te winkelen, maar je kunt de accessoire ook gelijk bestellen. Ook is er een optie om een eventuele kortingscode in te vullen.

Zijn er nog vragen die niet beantwoord zijn? Topdoek heeft een pagina met de meest gestelde vragen waar je terecht kunt. Als je hier geen antwoord kan vinden, kan je terecht bij onze klantenservice. We helpen je graag.