• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Baklijsten

Canvas baklijsten

Baklijst om je canvasdoek

Bij TopDoek kun je nu ook een leuke baklijst voor om je foto op canvas bestellen! Met een mooie houten lijst om je canvas geef je jouw foto extra uitstraling. Canvas omlijstingen zijn tegenwoordig erg trendy, omdat ze een professionele en exclusieve uitstraling toevoegen. Deze canvas lijst is te bestellen in het wit, zwart en houtkleur en verkrijgbaar vanaf €10,-!

  • Vanaf €10,-!
  • Trendy omlijsting voor je canvas!
  • Op werkdagen besteld = binnen 48 uur verzonden

Waarom een baklijst om je canvasdoek?

Wanneer je een mooie foto gemaakt hebt, wil je natuurlijk jouw kunstwerk inlijsten! Bij een houten baklijst komt jouw canvas doek in de lijst te liggen, wat een zwevend effect geeft. Met een rand om je canvas, springt jouw foto er nog meer uit! Deze canvas omlijstingen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. In onze collectie baklijsten vind je ze in het wit, zwart en houtkleur. Er zit dus voor elk interieur wel iets geschikts tussen.
De baklijst op maat wordt niet gemaakt van echt hout, maar van kunststof materiaal met een houtstructuur. Dit is niet van echt hout te onderscheiden.

Het bestellen van een baklijst

Je kunt jouw canvas doek inlijsten in diverse formaten. In onze lijstenmakerij vind je lijsten variërend voor canvasdoeken van 20x20cm tot 100x100 cm en 80x120 cm. Je kunt alleen een canvas inlijsten met een framedikte van 2 cm.
Al onze baklijsten zijn uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat de levertijd gelijk staat aan die van een canvasdoek. Dit houdt in dat jouw doek of lijst op werkdagen binnen 48 uur verzonden wordt. Je betaalt dan ook geen extra verzendkosten over het doek.
Wil je voor een tentoonstelling of expositie graag grotere aantallen baklijsten bestellen? Dan kun je contact met ons opnemen en een offerte aanvragen.
Om het jezelf extra gemakkelijk te maken, kun je een ophangsysteem bij bestellen voor €3,67 en bestaat uit een kartelhaakje, schroeven en pluggen. Dit systeem kan op de baklijst, maar ook op het canvasdoek bevestigd worden. Op deze manier kun je makkelijk en snel jouw canvas doek inlijsten.
Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Laat vandaag nog een baklijst maken vanaf €10,- bij TopDoek.nl!

Direct bestellen