• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Baklijsten

Baklijst om je canvasdoek

Geef jouw foto op canvas een nette afwerking met stevige baklijsten goedkoop. Wij bieden baklijsten in verschillende maten aan om ervoor te zorgen dat je de perfecte pasvorm voor jouw foto krijgt. De formaten zijn verkrijgbaar van 20×20 cm tot 100×100 cm en 80×120 cm. Of je nu een ingelijst canvas koopt of baklijsten goedkoop koopt, jouw bestelling wordt binnen 48 uur verzonden. 

  • Vanaf €10,-!
  • Trendy omlijsting voor je canvas!
  • Op werkdagen besteld = binnen 48 uur verzonden

Baklijsten - de zekerheid dat jouw foto lang meegaat

Stijl je canvasfoto op met een goedkope baklijst. Een canvas met lijst is niet alleen mooi en professioneel van uitstraling, maar gaat ook nog eens extra lang mee. Daarom zijn de baklijsten de laatste tijd een trend geworden als moderne woninginrichting.

Wij bieden een baklijst voor canvas aan in drie verschillende soorten. Je kunt kiezen uit de volgende:

  • Wit frame
  • Zwart frame
  • Natuurlijke houten kleurstelling

Elk heeft zijn eigen charme, waardoor je kunt kiezen voor de kleur die het beste bij jouw foto en interieur past.

Waarom kiezen voor onze goedkope baklijsten?

Goedkoop doet vaak denken aan een lage kwaliteit lijst, die klaar is om te buigen en te breken. Niets is bij ons echter minder waar! Bij ons zijn de baklijsten niet alleen goedkoop in prijs; de kwaliteit is ook perfect.

Onze frame backings zijn niet gemaakt van hout, maar van kunststof met een houten structuur, waardoor ze niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ze zijn gemakkelijk schoon te vegen met een vochtige doek zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over rotten of rafelen. Ze zijn ook geschikt om buiten te worden opgehangen. Een stevige baklijst canvas maakt jouw canvas doek nog mooier en duurzamer!

Tip: Je kunt alleen een canvas inlijsten met een dikte van 2 cm.

Wij laten je niet lang wachten

Binnen 48 uur versturen wij jouw foto op canvas met lijst. Je kunt beide als canvas met baklijst bestellen om nog minder uit te geven, aangezien er geen extra verzendkosten in rekening worden gebracht voor het doek. Hoe cool en goedkoop is dat!

Baklijsten voor elke foto

Onze baklijst is methodisch gemaakt om het formaat en de stijl van jouw foto op canvas aan te passen. Of je nu het canvas bestelt met baklijst voor thuis, op kantoor, in een hotel of zelfs op een tentoonstelling, ons fotoproduct zal een perfecte keuze zijn. Wil je voor een tentoonstelling of expositie graag grotere aantallen baklijsten bestellen? Dan kun je contact met ons opnemen en een offerte aanvragen.

Wij bieden baklijsten in verschillende maten aan om er zeker van te zijn dat jouw foto hier exact inpast. De opties variëren van 20×20 cm tot 100×100 cm en 80×120 cm. Mocht geen van de keuzes volstaan, dan heb je de mogelijkheid om jouw eigen formaat op maat te maken.

Extra mogelijkheid tot het verkrijgen van een ophangsysteem wordt ook aangeboden tijdens het afrekenen. Het ophangsysteem bestaat uit een kartelhaak, schroeven en pluggen. Het systeem wordt zowel aan de achterzijde van het frame als aan een doek zonder het frame bevestigd. Je kunt het voor 3,67 euro bovenop de originele prijs krijgen.

In geval van andere vragen of verwarring, kun je altijd contact met ons opnemen

Laat vandaag nog een baklijst maken vanaf €10,- bij TopDoek.nl!

Direct bestellen