• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • GRATIS verzending vanaf € 48,-
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Print bestanden aanleveren

U kunt zowel een digitale- als een papieren print bestanden aanleveren (deze scannen wij dan gratis voor u) om af te laten drukken op canvas. Hieronder wordt weergegeven waar u zoal op dient te letten bij uw foto. Bent u niet thuis in de betreffende termen, Mail dan geheel vrijblijvend uw foto ter beoordeling naar info@topdoek.nl. Op werkdagen heeft u al binnen 24 uur een antwoord op uw vraag!

Digitale foto op doek

Wilt u een digitale foto op doek af laten drukken? Dan is het belangrijk om de afbeelding in een zo hoog mogelijke resolutie aan te leveren. U kunt uw bestanden aanleveren als een JPG-, PDF-, PSD- of TIFF-bestand. U kunt afbeeldingen uploaden via de website of op een cd of dvd naar TopDoek sturen.

Zelf op formaat zetten

Bij een foto op doek met een dikte van 2 cm, valt er rondom 4,5 cm op de zijkanten. Voor de duidelijkheid: een canvas doek met een afmeting van 30 cm x 45 cm wordt geprint op 34,5 cm x 49,5 cm. Rondom valt er dus ongeveer 2 cm van de foto aan de zijkanten van het canvasdoek. Met een bestand van ongeveer 250 KB kunnen wij het kleinste formaat foto op doek in perfecte kwaliteit leveren. Een bestand van 500 KB levert een perfecte afdruk op canvas op bij een formaat tot 60x80 cm. Met een bestand van 1 MB kunnen we een perfecte afdruk maken tot en met 100x100 of 80x120 cm. Met een bestand van 2 MB kunnen we tot en met 100x200 cm prima uit de voeten. Voor de grootste foto op canvas, met een afmeting van 145 x 240 cm verzoeken wij u een bestand van 3 MB of meer aan te leveren. Hoe u de grootte van uw eigen foto bekijkt, wordt hierna besproken.

Bestandsgrootte bekijken

Klik op het bestand met de rechtermuisknop en klik dan op "eigenschappen". Hier vindt u de grootte van de afbeelding.

Foto op doek van foto, dia en negatief.

Van een foto of andere afbeelding tot en met het A4-formaat, kunnen wij met onze professionele apparatuur een goede scan maken, dit is geheel gratis! Naast het aanleveren van een foto of afbeelding, is het ook mogelijk om een dia of negatief aan te leveren, ook hierbij vragen wij niets voor het maken van de scan. Van de professionele scan kunnen wij een nagenoeg perfecte foto op doek maken.

Portret en auteursrechten

Voor alle afbeeldingen die u op canvas laat drukken geldt dat u zelf verantwoordelijk bent voor eventuele portret- en auteursrechten.

Direct bestellen